Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометашима бод у Зубином Потоку

Рукометаши Црвене звезде пролећни део сезоне у Супер рукометној лиги Србије започели су са два, слободно се може рећи и очекивана пораза. Бољи од црвено-белих били су неприкосновени лидер досадашњег такмичења екипа Динама у Панчеву, као и шабачка Металопластика која је заслужено славила у београдским „Шумицама“.

У оквиру 16. кола СРЛС-а, наши рукометаши гостовали су у Зубином Потоку екипи Мокре Горе.

Мокра Гора – Црвена звезда 30:30 (19:12)

Био је ово четврти међусобни дуел две екипе и по први пут он није окончан победом наших рукометаша. Домаћин је током првог дела игре био знатно бољи и на полувремену имао чак седам голова предности, али су пулени тренера Ненада Перуничића знатно боље одиграли одлучујућих 30 минута и на крају у Београд донели један бод.

Шест кола пре краја лигашког дела Супер лиге рукометаши Црвене звезде заузимају осму позицију на табели са 14 освојених бодова. Тренутно имају три бода мање од екипе Кикинде која се налази на четвртој позицији, месту које води у Мини лигу која ће одлучивати о новом шампиону Србије.

– Табела Супер рукометне лиге Србије:
1. Динамо (Панчево) 32
2. Металопластика (Шабац) 27
3. Нови Пазар (Нови Пазар) 22
4. Кикинда (Кикинда) 17
5. Партизан (Београд) 16
6. Шамот 65 (Аранђеловац) 16
7. Спартак Војпут (Суботица) 15
8. Црвена звезда (Београд) 14
9. Обилић (Београд) 14
10. Мокра Гора (Зубин Поток) 11
11. Рудар (Костолац) 8
12. Слога (Пожега) 0

Наредног викенда у 17. колу СРЛС-а рукометаше Црвене звезде очекује дуел са вечитим ривалом екипом Партизана у мечу у којем ће обе екипе имати велики притисак јер је победа неопходна и једнима и другима.

Повезане вести

Leave a Comment