Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Млади кошаркаши освојили куп након победе у вечитом дербију

У дворани „Чаир“ у Нишу данас је одиграно финале мини Купа Радивоја Кораћа за младе кошаркаше. Млади кошаркаши Црвене звезде након велике драме стигли су до трофеја у сусрету са вршањица вечитог ривала.

Црвена звезда мтс – Партизан НИС 73:72 (25:25, 19:6, 16:13, 13:28)

Први део меча протекао је у бољој игри црно-белих кошаркаша, али су наши млади играчи тројком у самом финишу четвртине први период окончали егалом.

У наставку игре Црвена звезда је знатно бољом одбраном стигла до великих 13 пона предности, а у трећој четвртини укупном серијом 36:9 црвено-бели стичу и великих +22.

Чинило се да је питање побендика и освајача трофеја решено, али су црно-бели заиграли знатно боље и успели да тројком Илије Милијашевића приђу на само поен заостатка. У самом финишу Црвена звезда је имала напад за победу, али смушеном игром напад је истекао па су играчи Партизана имали 12 секунди да тријумфују. Најбољи играч црно-белих у данашњем сусрету покушао је у самом финишу да донесе победу својој екипи, али је његов покушај био непрецизан, па је славље наших младих кошаркаша могло да почне.

У нашој екипи истакао се Владимир Павловић који је имао учинак од 26 поена, шест скокова и осам асистенција. Виктор МАтић је постигао 12, а Урош Малаварзић 11 поена. Убедљиво најбољи у гостујућој екипи био је већ поменути Илија Малијашевић са 38 постигнутих поена.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE феб 17, 2019 at 18:10

hahha..admina nema nigde a finale se igra..

Reply

Leave a Comment