Moja Crvena Zvezda
FeaturedКошаркаНајновије

Пораз у финалу Купа Радивоја Кораћа

Партизан – Црвена звезда 76:74 (19:18, 18:15, 18:24, 21:17)

За разлику од претходних утакмица на Купу Радивоја Кораћа, Томић је у прву петорку уврстио Перпероглуа уместо Лазића. Од почетка је било очигледно да ћемо имати прилику да пратимо дуел на мали број поена и са чврстим одбранама. Напад Црвене звезде у овој четвртини је предводио Регленд који је успешно пробијао прву линију одбране Партизана. Услед интензивне игре, обе екипе се нису прославиле процентима шута из игре. Прва тројка је била дело Сија који је погодио шут након што се неколико играча обе екипе бацило на паркет за ничијом лоптом. Прва четвртина се завршила минималном предношћу Партизана — 19:18.

У другој четвртини је Звезда испунила бонус пре прошлогодишњег освајача Купа. Давидовац је успео да одмени Регленда у нападу, док је Добрић дао значајан допринос у одбрани. Партизан је дошао до предности преко Новице Величковића који је успешно нападао Симанића под самим кошем. Током целог првог полувремена Звезда је имала огромних проблема на дефанзивном скоку и притом је играчима вечитог ривала дозволила чак 7 офанзивних скокова. Такође, екипа са Малог Калемегдана је прву тројку погодила тек крајем друге четвртине, када је Симанић погодио шут за три поена након пет промашаја.

На почетку другог полувремена је Партизан брзо дошао до предности од 9 поена разлике, захваљујући кошевима Величковића и Ренфроа. Међутим, тада на сцену ступа Давидовац који везује неколико погодака из игре. Звезда прави серију 10-0 и враћа резултат у своју корист. Резултат на крају треће четвртине је био 55:57 за Звезду.

У последњој четвртини је Звезда имала доста проблема да дође до поена из игре, док је Партизан упорно нападао Звездине центре у пику. Берон погађа три узастопне тројке, тако да је шампион Србије поново прешао у вођство пред сам крај меча. У последњем минуту четвртине четвртине Ренфро враћа тројку и Партизан је повео са 74:72. У наредном нападу је Добрић промашио два слободна бацања, али је успео да се искупи поенима након скока у нападу. На самом крају, Партизан је успео да из аута пошаље лопту до Лендејла који је остао сам испод коша против Берона. Аустралијанац је погодио оба бацања и Партизан је успео да дође до победе у овом финалу.

Партизан – Црвена звезда 76:74 (19:18, 18:15, 18:24, 21:17)
Дворана: „Чаир”. Гледалаца: 4.500. Судије: Илија Белошевић, Миливоје Јовчић и Урош Обркнежевић.
ПАРТИЗАН: Маринковић 7, Величковић 9, Си 5, Ренфро 18, Лендејл 18, С. Јанковић 4, Јарамаз 5, Гагић 8, Пецарски, Гегић, Пејџ, Н. Јанковић 2.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Симанић 7, Регланд 17, Перпероглу 3, Цирбес 4, Берон 18, Човић 2, Ненадић, Кешељ, Давидовац 17, Лазић, Добрић 2, Ристић 4.

Повезане вести

32 comments

Циган 1972 феб 18, 2019 at 19:19

Ало људи полако. Да, очајно играмо у последње време, Томић је слаб тренер али сад те приче како ће да нас стока отресе 3-0 у АБА лиги ај не претерујте. Стока је играла изнад својих могућности овај дерби а ми далеко испод максимума и добише нас због једне дебилне одбране, још 5 пута то да одиграју не би дали кош. Плус у АБА ће нам играти и Кеј си, Оџо и најважнији Фаје. Они боље од овог не могу, а ми далеко боље можемо. Видеће се већ у првој текми АБА лиге јер је дерби.

Reply
DrnjNS феб 18, 2019 at 18:51

Tomic je nazalost pokazao (ili dokazao) da se lose snalazi u ovom poslu.
U kljucnim momentima ne radi mu mozak, stavi Berona na Lendejla a na klupi mu igraci od 2m (Davidovac, Keselj)…
O ostalim stvarima ne vredi ni pricati, ne mozemo cestit pik da odigramo…

Reply
Walldorf феб 18, 2019 at 03:25

Kako vreme protice, sve je uocljiviji defetizam i komentari kakve pre par godina nisam mogao ni da zamislim!!! Ajmo ovako, rodjaci. Koliko je ko od vas koji komentarisete imao godina 2011? Da li znate da je KK Crvena zvezda bila navucena, bukvalno, omca oko vrata? Samo se trazio ustasa koji ce da nam izbije stolicu ispod nogu, i da Zvezda PROPADNE!!! Da li se iko seca toga, rodjaci??? 15-16. miliona Evra dugovanja!!! Vreme najcrnje strahovlade Borisa Tadica, Ivice Dacica i ostalih jugokomunjara!!! Niko nije imao muda da preuzme KK Crvena zvezda.NIKO!!! A onda se pojavila mogucnost da to ucini g.Nebojsa Covic. I svi smo molili Boga da se to desi. I desilo se. I covek je na jedini zakoniti nacin, putem UPPR-a, izvukao KK Crvena zvezda iz ambisa! U kasi je duvala promajaaaaaaaa! Nigde nista. Ponavljam, to je vreme Tadica, Dacica i ostalih partizana. G.Covic je celu klupsku organizaciju, marketing preneo iz FMP-a i darivao je NAMA!!! Jel ovo nacin da mu se posle osam, devet godina zahvalimo??? Na ovakav nacin? Celo vece ratujem sa ustasama po forumima. Dodjem ovde i umesto da se zbijaju redovi, da se pocne sa dolaskom na utakmice, svi u glas, udri po Covicu?!? Jel hocete bracu Dalton na celo kluba??? Da vrlo brzo nakon toga opet skliznemo u milione Evra dugovanja??? Jel to zelite braco moja??? Ja sam covek srednjih godina. Pamtim mnogo toga, ali ovakav aparthejd koji se sprovodi protiv KK Crvena zvezda,sa samo jednim ciljem, da bi Daltoni uzjahali Zvezdu, ja ne pamtim!!! Krao je od nas ko je kako stigao od politicara. Ne samo u KK vec od FK Crvena zvezda. Gde su nestale pare od Piksija, Deje, Mihe, Juge, Panceva, Robija, Belodedica??? Pa pojela maca!!! Ta maca se zvala SPS.U prevodu, Sloba, Marjanovic, Dacic… Isto se radilo u vreme zutih sa KK. Onda dodje covek, rastereti klub dugovanja,krene EL i dominacija i time KK Crvena zvezda postane trn u oku SVIMA na polirickoj sceni Srbije i sirom prostora bivse jugoslavije(Nms). I umesto da taj covek ima punu podrsku nas koji zivimo za CRVENO-BELE boje, mnogi od nas se pridruzuju ustaskim pljuvacima koji ocima ne mogu da vide g.Covica. Na kraju, reci cu jos samo ovo. Ili cemo poceti da punimo Pionir i tako punimo i klupsku kasu, ili ce g.Covic otici i ostaviti klub na milost i nemilost ustasa i komunjara. Da li je to vasa zelja, braco moja???Razmislite. Ali, dobro razmislite… ZVEZDA-SRBIJA-NIKAD jugoslavija!!! Smrt ustasama i izdajnicima!!!

Reply
dusan феб 18, 2019 at 07:31

malo si se zaneo. tacno je da je covic podigao klub, ali to ne znaci da moze sada da ga unisti. zvezda je veca od svih, pa i od njega. ovo je vec drugi katastrofalan izbor trenera. nema para. skupio je i prosle i ove godine istrosene igrace koji ne mogu da igraju celu sezonu. zasluge su mu neizbrisive ali mislim da nema smisla ona mudrost „ja sam te rodio, ja mogu i da te ubijem“. treba da se zbiju redovi, to je neophodno, ali sto se mene tice zbijanje redova podrazumeva da se odmah otpusti ovaj tzv. trener koji je od 10 neizvesnih utakmica izgubio svih deset, da se nekim stramim igracima zahvalimo odmah, da se vece sansa da domacim igracima, i da se ne prekida podrska timu. tim se ne sme napustiti.

Reply
vladimir феб 18, 2019 at 07:54

Kao covek od 50 god.dosta pamtim,Sajberovo kolo,Sud udruzenog rada,1991itd.Ti si u pravu za vecinu toga sto si napisao i cinjenica je da je Covic mnogo ali mnogo pomogao da se KK izvuce iz teske situacije u kojoj je bio.Ali zadnje dve godine Covic svesno ili ne ide svojim potezima na ruku onima koji hoce da nas vrate tamo gde smo bili.Stariji Dalton je alavi politicar kome je naijanje za ZVEZDU posluzilo da dodje na vlast,sad se ne biraju sredstva da tu i ostane.Ako Covic koji je takodje iskusan politicar ne moze da se izbori sa tim mozda je bolje da ode,ostace zapisan i upamcen kao OK lik.Ovako svesno ili ne postaje saucesnik u propadanju KK

Reply
Dragan феб 18, 2019 at 10:48

Malo si promašio temu rodjače… Malo više… Ubacio si političku ideologiju(a kakve to veze ime sa losom selekcijom igrača.. Kakve veze ime sa postavljanjem diletanata za trenera?),jugoslovenstvo, nekakve ustaše, pa onda izdajice… to verovatno ima veze s time sto Perperoglu juče dao jedva 3 koša, a šutirao „100 puta“, što imamo centre kojima se svi smeju.. Onda opet ona žvaka… a gde smo bili 2011….aha…a gde smo bili šezdesetih kada smo osvojili 10 titula.. Gde smo bili 1971…1972…a gde smo bili 1993. kada smo pobedili grobare koji su bili tada evropski prvaci sa sve Zeljkom Obradovićem na klupi.. ili sledeće 1994. kada smo opet bili šampioni iako nas napustila skoro cela prva petorka iz 1993…a mi doveli Lisicu, Navrenskog i Gilića… Po toj logici Lale Lučić je trebao da ostane trener do dan danas, ili Dragiš Vućinić doživotni predsednik… Ili Kaponja direktor… Ili Branko Kovačević tehniko(zanimljivo:sve zvezdaše koji su takoreći ceo život proveli u Zvezdi!).. U sportu NE POSTOJI minuli rad!!! Najbolji primer je onaj trener Lestera koji je doneo tom klubu titulu nakon „100 godina“ i onda nakon 6 meseci od osvajanja titule smenjen(!!!) jer je Lester gubio utakmicu za utakmicom… Tako mi treba da trpimo Čovića jer nas STVARNO izvadio 2011 godine, a poslednje 2 godine čovek bukvalno ne zna šta radi, ponaša se kao slon u staklarskoj radnji, kanali nas, vozi nas u provaliju… I mi sad treba jurimo ka kanalu i da ne menjamo ništa, jer, je li, gde smo bili 2011…

Reply
Walldorf феб 19, 2019 at 02:20

Umoran sam, ali cu odgovoriti i @Dusanu i @Vladimiru i @Draganu. Ajmo redom. Svi trebamo biti svesni da se oko KK Crvena zvezda steze obruc. Sa najviseg mesta u tzv. drzavi. Posebno zadnje dve godine.Svi se secamo price od pre dve-tri godine, kada je A licenca EL bila blizu. I Zvezda bi je dobila, da smo zavrsili posao, vec ugovoren, sa onim nemackim investicionim fondom. I sta se desilo? Pa stariji Dalton je otperjao kod babe u Nemacku i sve to stopirao!!! Dajte ljudi, informisite se malo. Od tog trenutka krece lose prikriveni rat na relaciji Dalton-g.Covic. I traje do dana danasnjeg. I ako se ja pitam, bolje je klub drzati na zdravim osnovama, pa makar ne videli titulu 4-5. godina, nego uci sa banksterima i sns zelenasima u igru!!! Dok se u groblje sipa i kapom i sakom, Zvezdi od MTS-a 800 000. Evra. Plus od grada Beogada neka sitnina, sto mu dodje na, od prilike, milion Evra. Ja vas, braco moja pitam: Sta raditi sa tim novcem? Sta mozes sa milion Evra ako imas takav sistem kakav mi imamo. KK Crvena zvezda plus razvojni klub FMP.Pa ZKK Crvena zvezda.Pa mlade kategorije KK Crvena zvezda. Treba placati igrace, trenere, strucna lica u klubu, pomocno osoblje, DAZBINE drzavi.Nama se nista ne prasta niti otpisuje!!! U redu, tu je i IDEA kao generalni sponzor, medjutim, i sa parama od njih, uzasno je tesko sve drzati pod kontrolom. Pa dobro, majku mu, zar neko misli da g.Covic ne bi voleo da moze da na mesto trenera dovede provereno i veliko trenersko ime? Da se klub ojaca igracima u najboljim igrackim godinama? Da se mogu gostiti sudije, jer da se ne lazemo, to svako u Evropi radi. E, tu dolazimo do kljucne tacke. Para za sve to NEMA!!! Mozda je g.Covic pogresio, kazem mozda, sto umesto Tomica nije doveo Obradovica. I ja jedva cekam Saleta na nasoj klupi. Pitanje je samo, koliko kosta Sasa Obradovic? Opet da se ne lazemo, nece ni on doci za „minimalac“, odrasli smo ljudi i slozicemo se oko toga. I pored svih nevolja koje su nam za vratom, niko ne moze da kaze da sistem Zvezde ne funkcionise. Imamo veliku dobit od saradnje sa FMP-om. Na zalost, morali smo da prodamo Apica, ali su u sastavu Davidovac, pa Dobric, pa Nenadic, pa Odzo, pa Radanov i Simanic. Ne zaboravimo ni Filipa koji mozda nije EL kalibar, ali nas je izvadio iz bule mnogo puta. Evo u Nisu, energijom i pozrtvovanjem je podigao ekipu iz letargije i protiv Dinamika i protiv Mege, kada smo se cupali iz -10, -13. Jos da je srece, pa da grad od dva i po miliona stanovnika, od kojih 70. posto navija za Zvezdu, moze da svaku utakmicu isprati punim Pionirom, bilo bi mnogo lakse. Pa Zvezdini navijaci bre vise ne dolaze ni na utakmice EK!!! SRAMOTA!!! I onda, samo udri po Upravi, kao da Zvezdi nisu dovoljni udarci iz KSS-a, iz proustaskog menadzmenta ABA Lige, nego po njoj cemo, jel“te, malo i mi da opljunemo!!! Sve dok navijaci Zvezde ne krenu na utakmice voljenog kluba, bolje biti nece. Moze biti samo jos i gore. Ako je to cilj vodja navijaca, onda OK. Ali onda nemoj da bilo ko glumi Deliju, Zvezdasa i Srbina!!! A sto se olosa i poturica iz humske tice, za mene ce, dok sam ziv, biti ustase i jugoslovensko-komunisticka banda!!! Ako ih neko drugacije posmatra, neka mu je na cast. ZVEZDA-SRBIJA-NIKAD jugoslavija!!! Smrt ustasama, komunjarama i poturicama!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2019 at 22:17

neka mi neko navede jednog igraca koga imamo boljeg od glodara..osim Berona koji je iznad svih klasa

Reply
dusan феб 18, 2019 at 07:34

zvezda ima dosta kvalitetniji tim od partizana, ali ima dosta slabijeg trenera. mi smo juce igrali sa njima egal iako smo bili katastrofalni. nemamo nijednu akciju u napadu, igra se stihijski, sporo, sa nerezonskim sutem na kraju. da imamo trenera oni bi bili plitak potok, ali nemamo.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 18, 2019 at 13:48

ajde brate navedi jednog osim Berona..da li je regland bolji od renfroa i pejdza..za centre i da ne pricam..da li je simanic bolji od marinkovica..nisi u pravu i treba biti realan da imamo jednog pravog igraca Berona i ostale igrace u pokusaju..zar je trener trebao da pogodi simanicev sut 1/8 perperoglu 1/10…regland dva puta za redom otvoren sut on samo u obruc..pa mi da smo imali jos jednog igraca kao Berona razvalili bi ih sa 20+ minimum a tacno je da nemamo igru tu se s tobom slazem

Reply
dusan феб 18, 2019 at 19:19

mislim da je zvezda bolja u svim linijama od partizana i da ima i vise igraca u rosteru. trener jeste kriv sto simanic ima sut 1/8 jer ekipa u napadu puca samo trojke. bezidejni napadi, bez ijedne akcije, bez spustanja lopte na centre, bez pik and rola. pa neces da mi kazes da perperoglu, cirbes, regland, dobric, davidovac, simanic, keselj, beron, ne mogu da odigraju nista osim da cekaju istek napada i da sikaju sa deset metara? odbrana katastrofa. igraju je samo dobric i simanic. zasto je beron koji je nula u odbrani uopste na parketu zadnjih 1,1 sec, i sta trazi u reketu na lendejlu? svi znamo da lopta ide na lendejla, koji ostaje sam sa beronom ispred sebe? ko je to smislio? trener je katastrofalan i nedorastao. izgubio je sve do sada, i posteno je da se otera. treba nam sale obradovic i bice mnogo bolje.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 17, 2019 at 21:49

na zalost opet sam bio u pravu..jos gore ce biti u aba ligi ima da nas otresu 3-0 bez problema..mi nismo njih dobijali ni kad su bili najslabiji a kamoli sada kad imaju sve bolje od nas..sad ce da ih dobijemo u derbiju a u polufinalu opet ponizenje..i u domacem prvenstvi ce da nas oduvaju i kraj price..para nema i sve se raspada..dovidjenja

Reply
RODJENI ZVEZDAS феб 17, 2019 at 21:13

Igrali smo kako smo igrali, ali faul u napadu Renfroa ne prevodjenje lopte istoga preko pola, i zatim trojka su resili ovu utakmicu!!! Aba bi trebala biti bolja, ali se moramo dobrooo trgnuti i izvuci pouke ako je moguce! ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
aleksandar ds феб 17, 2019 at 20:56

Faul Berona je postojao,kao i faul Renfroa u napadu pre toga i slažem se da su sudije nagnule za Partizan.Po meni razlog poraza nisu sudije nego naša nemoć.Neiskusan trener,loša selekcija,sujeta predsednika koji se pravda vanrednim konferencijama za svoje pogrešne poteze.Nemamo sistem,nema organizacije,oslanjamo se na šuteve iz daljine i individualne poteze.Nema unutrašnje igre jer nemamo centre.Oni nemaju bolji tim ali prevagu nosi trener.Mogli smo da imamo njega za trenera ali čovek ne dozvoljava da mu se iko meša u posao,što kod nas nije slučaj.Nisam optimista da ćemo bilo šta uzeti ove sezone.Sve više sumnjam da je politika umešala prste,kao mi prvi u fudbalu,grobari u košarci da bude „mir u kući“.

Reply
temaklasica феб 17, 2019 at 20:21

Prvo,koliko god bio nezadovoljan sudijama I Savezom,potpuno opravdano,ne smes povuci ekipu sa dodele medalja,drugo posto od promene trenera I igraca ocigledno nema nista,daj bar neku sok terapiju unutar ekipe,da izadju is ove letargije,da im u sledecem derbiju vidimo krv u ocima da prebiju ove say sve debelim ustasom,vracaju se tri dobra igraca u rotaciju sledeci derbi ce nam sve pokazati ili jesmo ili nismo,trece.Simanic,Ristic,Dobric,Keselj nisu za vazne utakmice koje nas cekaju I ne koristi ti bez prevelike nuzde,Davidovcu dati veca ovlascenja,licno puno ocekujem od Riversa.Nije sve izgubljeno,jos uvek se mi pitamo,Ali mora,mora „prelom u mozak“,bez toga nista!Ajde da „prebijemo“ stoku 2 marta,,da vide skim imaju posla I koga su nasli da kradu,sa sve govnima iz Saveza!

Reply
dusan феб 17, 2019 at 20:14

ne znam sta je sa nasom upravom i sta je sa covicem, ali realno smo se danas drzali na divljoj igri ubacivanja beronovih nerezonskih suteva. grobari su ocigledno slabija ekipa, ali se zna ko sta igra i imaju trenera. molio bih velikog trenera da mi objasni kako je uspeo da za 1,1 sekundi napravi mismatch i da na lendejlu ispod kosa ostane beron? za jednu sekundu to je nemoguce osim ako ti id*ote nisi to tako postavio.

Reply
ivan niksic феб 17, 2019 at 20:13

Covic i Tomic polako ali sistematski vode u jos jednu poraznu sezonu i dalje urusavanje i unizavanje kluba i svetinje KK Crvena Zvezda. Fovic zbog svoje neizlecive sujete, Tomic zbog svog dokazanog neznanja i nevidjene trenerske gluposti, a obojica se hrane drskoscu, bahatoscu, nadobudnoscu i po principu ja sam najpametniji a svi drugi su budale. Covic sve vise lici na Duska Vujosevica iz zadnjih dana, lupa ko maksim po diviziji, daje nesuvisle izjave, pravi stravicne greske i izbore, jedino sto ne mijenja svoju sujetu koja ce Zvezdi, ako vec njemu nece, doci glave. O Tomicu ne treba trositi rijeci, potpuna neznalica, gubitnik, „Alimpijevic 2“, jos jedan los trenerski izbor.
Zvezda u kosarci ove sezone posle katastrofe u Evropi i bruke u kupu, nema sta da trazi u nastavku, sem ako ke dodje do smjene trenera i na klupu dodje bas pravi i znaveni trener makar u rangu Trinkijerija, jer ovaj Zvezdin je prava sprdnja i sramota od trenera. Partizan sada iza sebe ima i drzavu i pare i rezultate, kao i dobrog trenera, a Zvezda nazalost ima samo Covica, nema trenera, ima tanak i pogubljen tim, navikao ja poraze kad se resava kao sto je slucaj u Evropi i veceras u kupu. Volio bih da je drugacije ali stanje je realno tako, za sada kad se podvuce crta i pogledaju rezultati – katastrofa, izuzetno lose, nula.

Reply
ivan niksic феб 17, 2019 at 20:13

Covic i Tomic polako ali sistematski vode u jos jednu poraznu sezonu i dalje urusavanje i unizavanje kluba i svetinje KK Crvena Zvezda. Fovic zbog svoje neizlecive sujete, Tomic zbog svog dokazanog neznanja i nevidjene trenerske gluposti, a obojica se hrane drskoscu, bahatoscu, nadobudnoscu i po principu ja sam najpametniji a svi drugi su budale. Covic sve vise lici na Duska Vujosevica iz zadnjih dana, lupa ko maksim po diviziji, daje nesuvisle izjave, pravi stravicne greske i izbore, jedino sto ne mijenja svoju sujetu koja ce Zvezdi, ako vec njemu nece, doci glave. O Tomicu ne treba trositi rijeci, potpuna neznalica, gubitnik, „Alimpijevic 2“, jos jedan los trenerski izbor.
Zvezda u kosarci ove sezone posle katastrofe u Evropi i bruke u kupu, nema sta da trazi u nastavku, sem ako ke dodje do smjene trenera i na klupu dodje bas pravi i znaveni trener makar u rangu Trinkijerija, jer ovaj Zvezdin je prava sprdnja i sramota od trenera. Partizan sada iza sebe ima i drzavu i pare i rezultate, kao i dobrog trenera, a Zvezda nazalost ima samo Covica, nema trenera, ima tanak i pogubljen tim, navikao ja poraze kad se resava kao sto je slucaj u Evropi i veceras u kupu. Volio bih da je drugacije ali stanje je realno tako, za sada kad se podvuce crta i pogledaju rezultati – katastrofa, izuzetno lose, nula.

Reply
MILOS RANKOVIC феб 17, 2019 at 19:59

COVIC POVUKAO EKIPU I NISU PRIMILI MEDALJE,PA STO NISI DOVEO TRENERA,STO NISI DOVEO CENTRA NEGO TRI CEPANICE,EJ DOVODIS TRENERA POCETNIKA,TI SI COVICU NAJVISE KRIV OD SVIH,DRUGO STO JE NEKO REKAO STO POSTO U PRAVU ODAKLE PARE GROBLJU,NIJE OSTOJA DAO SVOJE PARE NEGO VUCIC PARE OD DRZAVE,OVO JE POSTALA LOPOVSKA DRZAVA UVEK SAM PODRZAVAO VUCICA ALI VISE NE,ZVEZDI NEDAJE PARE STO JE NJEGOV BRAT HTEO DA PREUZME ZVEZDU,U FK NESME DA SE MESA ZBOG DELIJA

Reply
MILOS RANKOVIC феб 17, 2019 at 19:42

OVAJ KUP JE IZGUBIO TOMIC I AKO IMA STIDA MORA DA PODNESE OSTAVKU,NE SAMO ZA OVU UTAKMICU,NJEMU NAJMLADJI IGRAC SUTIRA 1-10 CIRBES TI IGRA ODZO NEMA MESTA PA TI NEMAS BLAGE VEZE SA KOSARKOM TI SI PROPALICA KOJA NIJE IMALA GDE I AJDE U ZVEZDU,TI SI TRENER KOJI NEMA JEDNU AKCIJU NA UTAKMICI,HOCEMO BRE TVOJU OSTAVKU,MARS IZ ZVEZDE,I POVEDI CIRBESA SA TOBOM DVE NAJVECE PROPALICE U ZVEZDI,TEBI ZADNJU SEKUNDU NAJGORI IGRAC U ODBRANI BRANI CENTRA PA TI SI IZGUBLJEN SLUCAJ,OVO JE TVOJA UTAKMICA HOCEMO DA LETIS

Reply
rene artoa феб 17, 2019 at 19:57

Za trenera se slazem ali Cirbes i ovakav kakav je doktor za Odza koji je drvo neopevano. A i Covic Nebojsa polako neka predaje duznost a ne da se bruka sa konferencijama posle utakmice, nego lepo cestitaj protivniku i gledaj u svoje dvoriste da ispravis sta ne valja!!! NIJE RESILA UTAKMICU NEDOSUDJENA LICNA U NAPADU RENFROA. UZIMAJTE SASU OBRADOVICA DOK JE SLOBODAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
MILOS RANKOVIC феб 17, 2019 at 19:37

DALJE IDEMO,ZASTO COVICU NISI POVUKAO EKIPU KAD SU PEVALI MILANU GUROVICU ONU PESMU,SUDIJE NISU NI OPOMENULI NAVIJACE,EVO SAD JA PEVAM P…O VELICKOVICU J….M TI SVE SVE TVOJE GROBARE D..E K….E STO NEZNA CIJE JE,JA BI POVUKAO EKIPU ALI NE COVICA BOLI UVO

Reply
Nenad Popovic феб 17, 2019 at 19:35

Sta reci… Sudijska kradja evidentna. U zadnjem minutu sudije svirali gomilu gluposti. Faul nad Covicem bi svirao i Trinkijeri, jer ipak nije bez morala i obraza. A kada se pogleda publika i kada se vidi da su sve sami Partizanovci u KSS sve je jasno. Igrali smo protiv svih! Faul je mozda i postojao i to treba reci, ali se takav faul nigde u svetu ne svira na sekund pre kraja pri neresenom rezultatu, bas zbog toga da sudije ne bi odlucivale o ishodu meca. Ali ima i jedno veliko, Ali… A to je nasa igra. Danas je bilo nesto bolje, ali ipak slabo. Ovakav Partizan je trebalo dobiti lagano i bez velike muke. Ali ko da ga dobije. Nesposobni Tomic koji je i danas ocajno vodio ekipu. I da smo dobili, isto bih rekao. Lose izmene, opet nemo posmatranje igre, ima tu stosta. Kada uzima time out covek se ne snalazi, ne zna sta da kaze, uzas jedan. Zasto toliko forsiranje trojki, zasto. Odavno sam napisao da od Simanica nikad igrac biti nece, nazalost tako i jeste. Sa malom minutazom i Dobric postaje i ostaje polutalenat. Gde je tu ruka trenera? Nista ovo ne valja, Tomic mora da ode i to hitno, jer igraci kakvi su, takvi su, nesto ce mozda i moci da urade, ali ne sa covekom koji je do juce dodavao peskire. A kako cujem, Sasa Obradovic je otisao u Monako! Pametan covek, sta je trebalo, da ceka Covica da ga pozove, a ovaj to nema ni u mislima. Bravo Predsednice…. Pozdrav svim pravim Zvezdasima!

Reply
MILOS RANKOVIC феб 17, 2019 at 19:33

OVAJ DAN SAMO DA PRODJE,MNOGO BOLI PRVO SABAN,A SAD OVO,COVICU ZELIM TI SAMO DA SE OSECAS KAO JA I MNOGI DRUGI,OVO JE LOPOVSKA DRZAVA SEDE ZAJEDNO TOMASEVIC OSTOJIC DANILOVIC,GDE NEKO IZ ZVEZDE,BRACO DELIJE OCEMO LI VISE OTERATI COVICA ILI CEMO I DALJE DA GA VUCEMO,BRANITE GA I DALJE,OVA SEZONA CE BITI GORA NEGO PROSLA

Reply
vladimir феб 17, 2019 at 19:31

Hoce li neko podneti ostavku zbog ovog blamiranja,druga godina zaredom nam se klub urusava,najbolji primer je eksperimentisanje sa trenerima,meni je neshvatljivo da nas predsednik u vise intervjua izjavi da ne mora Zvezda uvek da bude prva itd.Svi ce da cute i sve ce da prodje samo ce ova sramota da ostane

Reply
Nendazvezdacrvena феб 17, 2019 at 19:30

Ovo je bruka i sramota tebi je ovo Covicu Ok?Igramo ekstra svaka cast,plako ali sigurno nas guras u propast!Ako Tomic neode sa njim sve gubimo ove god.
Odlazi Tomicu dok jos ima nade da se bar ABA pokusa da osvoji!

Reply
Josif феб 17, 2019 at 19:29

Заслужен пораз!Ми игру немамо,све се своди на шут за 3 поена.Вечерас со испуцали 40 так тројки од који пола и више од неизграџене позиције,једанпут смо ушли у серију и преокренули али неможе се очекивати да та серија вечно траје,без игре испод коша и без доброг заграџивања се неможе.Партизан ништа посебно,само је искористио све наше мане и незнање тренера Томиќа.Ово је почетак нашег краја у кошарци.Ове године неузимамо ништа,и нажалост недолазе бољи него гори дани.позз

Reply
Suhoj37 феб 17, 2019 at 19:23

Aoh kakav dan! Poginuo Šaban Šaulić i Zvezda izgubila kup od Partiana i to na bedan način…Ne znam šta da mislim i ne znam šta da kažem. U Zvezdi mora pod hitno nešto da se menja ili smo gotovi.

Reply
Hadži Dragan NBG феб 17, 2019 at 19:15

Samo ti Vučiću daj grobarima lovu da se stabilizuju kako bi glasali za tebe. E nesrećo gori si od Čovića i Tomića. Svima vam želim da se izgubite sa scene.

Reply
Dragan феб 17, 2019 at 20:13

Bravo brate Hadzija sa Istoka… Pogodio si u metu! Dva najveća zlotvora i uništitelja KK Crtvena Zvezda u poslednje dve godine su Vučić i Čović. Alimpuje i Tomić su samo mučenici koji su kod nas postali treneri ni krivi, ni dužni. Jadnici trenerski. A taj Vućić nam odsekao 2017. godine granu na kojoj smo sedeli i NAŠE sponzore(Telekom tj MTS, te Gasprom tj Niš) preusmerio da finansiraju grobare. Vučićev brat izašao iz kluba i povukao sve male sponzore. To su veliki zvzdaši… je li… Kao i Todosić koji neće dva i po meseca da odigra za nas. Čović se, pak, ne povlači, jer mu lakše da pravi svoje lopovske kombinacije kao predsednik Zvezde, nego kao predsednik FMP… I tako brod tone li tone… Na hrvatskoj Areni stručni komentator bio Aca Rašković, vlasnik menazerske agencije, koji kaže da se iz aviona vidi na kojim pozicijama Zvezdi nedostaju pojačanja i da je on lično ponudio 9(i slovima: DEVET) igrača sa zavidim imenima, a da „predsednik Čović nije bio zainteresovan!!!“. Zvezda je postala moneta za potkusiravanje pokvarenih političara(briga njih za ljubav prema klubu) i smeši nam se tuzna i ružna budućnost!

Reply
vladimir феб 17, 2019 at 20:25

bravo za komentar Dragane,svaka cast

Reply
Hadži Dragan NBG феб 18, 2019 at 14:25

Što ne urlaju sad grobari sa tribina Vučiću pederu? Vođe lupe ćušku svakome ko na to i pomisli. Ušli su u biznis preko njegovog bate, plus klubu daje i više nego što treba za egzistenciju. E moj Vučiću, e Vučiću koji si ti Zvezdaš, kao i Kokeza. Iz interesa.

Reply

Leave a Comment