Moja Crvena Zvezda
АлександарБлоговиМлађе категоријеФудбал

Младост носи Звезду на пролеће

Након још једне разочаравајуће јесени, наш тим ће са минималним шансама за освајање титуле морати да крене од нуле почетком 2012.године. У складу са тим, тренер Роберт Просинечки и његови сарадници у договору са управом и омладинском школом направили су, чини се, потез који је требало да буде повучен доста раније.

У питању је подмлађивање екипе, коју ће сада својим највећим делом чинити играчи који су прошли Звездину фудбалску школу или су као веома млади дошли у наш клуб и ту стекли играчку афирмацију. Не морамо очекивати од њих већ ове полусезоне да буду врхунски играчи, али је свакако велики корак то што ће тако млади добити уговоре(неки су их већ потписали) и шансу да одраде припреме са сениорском екипом и нашим стручним штаб0м.

Једна ствар је јасна, ови момци ће знати како се бори за црвено-беле боје. Њима мотив неће бити потребан, а оно што је од Звезде направило оно што данас јесте је управо то. Играчи из сопствених редова, који су свесни грба који носе на грудима. Најбољи пример је млади Мијаиловић, који игра већ годину дана и коме, упркос неким грешкама и слабим партијама услед неискуства, једна ствар никако не може да се замери – љубав и оданост са којом игра. Сузе у Суботици након црвеног картона најбољи су показатељ.

То је оно што Звезди треба и што ћемо сигурно гледати на пролеће.

Како сада ствари стоје, играчи на следећем списку биће вероватно уз први тим Црвене звезде на припремама за наставак првенства, с тим што ће неки бити прослеђени на позајмице у разне домаће клубове, где би стицали искуства. Постоји могућност да поред играча који су званично ту, првом тиму буду прикључени и Симић, Максимовић и Шакић, који имају 16 година. Како год, само размишљање о њима значи да је питање тренутка када ће бити уз најјачи тим Звезде. Списак би био још дужи када би на њему били и момци којима је Роби већ давао шансу на пријатељским мечевима, а који ће мало сачекати своју шансу(Савићевић, Чикић…). Треба узети у обзир и то да ће довођење играча углавном бити засновано на планирању тима за будућност, па ће у складу са тим бити довођени млади играчи, попут Младеновића, који је већ потписао или момака чије се име помиње ових дана – Максимовић, Миливојевић, а који се везују за наш клуб. Све у свему, што се тиче младих играча, коначно се кренуло са вођењем праве политике, која мора донети резултат!

Лазовић(везиста), Кировски(голман) (рођени 1990. године)

Младеновић(бек), Вешовић(везиста), Ђуричковић(везиста) (рођени 1991. године)

Чаушић(везиста), Дмитровић(голман), Крнета(штопер), Ћосић(штопер) (рођени 1992. године)

Мијаиловић(везиста), Стојковић(бек) (рођени 1993. године)

Ожеговић(нападач) (рођен 1994. године)

Симић(везиста), Максимовић(штопер), Шакић(везиста), Јанковић(везиста) (рођени 1995. године)

Дакле, на овом списку се налази чак 16 играча млађих од 21 године, што је годинама било готово незамисливо у нашем клубу. Ово може бити прекретница и веома битна ствар за будућност клуба, а на нама је да на пролеће подржимо ове момке и покажемо им да верујемо у њих.

Они су Звездина деца!

Повезане вести

60 comments

Ultras дец 17, 2011 at 16:25

Super je sve ovo ali ako ne zelimo da se Zvezda pretvori u decije zabaviste koje ce posle godinu-dve napustati redom ovi klinci,ugovori moraju biti potpisani na minimu 6 godina ili 5+1 godina!Zasto ovo kazem?Pa zato sto oni nisu igraci koji imaju iskustva i koji imaju vec neku igracku karijeru,oni moraju da shavte da je igranje za prvi tim Zvezde isto kao i da igraju za Real Madrid,ne mogu da ocekuju da ih naucimo da igraju fudbal da ih placamo i da im damo iskustvo a da oni odu za godinu-dve i to za neku malu sumu!Zvezda mora da napravi svoju racunicu u svemu i da im to jasno stavi do znanja!

Reply
Бранимир дец 17, 2011 at 14:41

Звезда треба да учини све да освоји Куп и да тако спаси сезону. Како је очигледно и већ свима постало јасно да је тим скромних играчких квалитета, готово лимитиран – потребно је извршити генерални ремонт. Онај ко то ради треба и да преузме одговорност. Треба бити храбар и одважан и рећи: Момци, свака вам част, прави сте Звездаши, али то није довољно, не губимо вријеме – ви нисте за Звезду (Ковачевић, Димитријевић, Мезенга, Михајловић,…). Видим да сви пуцају од среће што дјеца потписују професионалне уговоре. Имамо оволико млађих од 20, а оволико са 16 година… Па шта? Игор је добро примијетио. Стварамо тим за будућност, а Ожеговић може да иде за три године. Ни мени се то не свиђа, али не могу због тога да му лупам минусе. Напротив. Смјена генерација треба да буде природна и планска, а не … не знам каква. Зато увијек и првенствено гласам за квалитет, а ако се он темељи и на младости утолико је боље.
Питања су реална и логична: Могу ли та дјеца освојити Куп? Хоћемо ли бити срећни ако у тромечу са партизанима дамо неки гол, освојимо неки реми и прекинемо неугодну традицију лоших резултата? партизани су по чувењу стари бандити. Пуцају из хира на браћу из засједе, нешто им се то чини згодно, јер се не боје Бога. Запале туђи стадион, јер свога немају, нису градили своје светиње. Лава нападају само у групи, као хијене, јер су само тако јаки, а као јединке сами себи жалосни…
Мислим да има довољно времена за све и да се праве ствари могу поставити на своје мјесто. Звездин пад и стагнација је почела са планираним јавним хапшењем Џајића. Надам се да је тај циклус завршен. Зар треба да се мислимо да ли нам је Џајић потребан? Он може да смета свима који се плаше ауторитета, а такви не мисле добро Звезди. Морамо да знамо да смо сви пролазни, а да је само Звезда вјечна. И Србија, наравно. А то је – то, апсолутни знак једнакости. А Звезда је вјечна док су јој њена дјеца вјерна. Зато, треба да вјерујемо у нашу Звезду. Ја вјерујем.
П.С. Када смо већ код ове младости, зна ли неко шта је са Михајловићем. Игра на мејсту центарфора, висок је и продоран, генерација ових младића. Ожеговићу је заклањао сунце.

Reply
Драган дец 17, 2011 at 14:58

Ту је и он, потписао је недавно уговор са клубом, заједно са Савићевићем.

Reply
Marek Hamsik дец 17, 2011 at 14:15

Evo nekoliko pitanja… Zasto niko ne spominje Filipa Kostica, i da li je on realna mogucnost da nas pojaca ??? I na koje sve pozicije moze da igra Luka Milivojevic, i na koju se najbolje snalazi ?

Reply
Saša дец 17, 2011 at 14:58

Milivojević igra na poziciji centralnog veznog igrača u Radu,kod nas umesto Kadua sa Evandrom ispred Mićka ili kao zadnji vezni.

Reply
Драган дец 17, 2011 at 15:02

Писао сам о томе. Миливојевић игра у вези, десно или у средини. Костић је био интересантан клубу, али сумњам да ћемо га доводити после долазака Перовића, повратка Пашека и интересовања за Миливојевића.

Reply
Vuk дец 17, 2011 at 19:59

Da,ali Kostic je najtalenttovanije krilo Srbije!

Reply
Звезда - Србија дец 17, 2011 at 12:34

Пошто је Роби ово обећао, верујем му на реч. Али погледајте шта се десило у овом делу сезоне. Због Савиа, Игњатијевића, Рељића није било места на клупи за још више омладинаца. Стојковић и Јанковић су се два, три пута нашли међу резервама и једном је Стојковић одиграо целу против Смедерево и то је то. Незнам да ли ће имати места за њих, јер Трифуновић се вратио, прикључује се Пашеко, ту је и Перовић, још ако се врате Тошић и Лекић као што се прича неће имати места за њих. Драго ми је што се Перовић вратио али не видим на којој би позицији играо. Не мисле ваљда да буде замена Пашеку и Борхи. Уз то треба нам и нападач а већ имамо три половњака. Боље да су отишли за какве такве паре и да се доведе један нападач.

Reply
Александар дец 17, 2011 at 13:52

Перовић ће више играти у средини.

Reply
Igor дец 17, 2011 at 12:32

Stvaramo tim za „buducnost“, a potpisujemo sa njima ugovore na 3,4 godine… Znaci da za 2 – 2.5 godine ce napustiti klub.
„Симић, Максимовић и Шакић, који имају 16 година.“ – ovo je jadno i smesno. Kostolomci iz TSL ce ih pojesti. Umesto da igra Causic, Srnici itd….

Reply
DEJAN дец 17, 2011 at 11:39

Ovo je sjajno, samo da se jos promeni formacija…

Reply
MIKIMKD дец 17, 2011 at 11:37

ovo je odlican potez plus tu su evandro,perovic,mozda dodje i tosic nek robi uigrava ovaj tim celo prolece da imamo spremnu ekipu za novu sezonu,ja mislim da mi uzimamo titulu ove godine,e sad je to resko malo treba da ne izgubimo nijednu utakmicu to me plasi,a ove komsije sigurno do derbi gube 5 bodova,i posle na njima je tezam pritisak,(kad slavis pred vreme sigurnu titulu a onda komsija ti dojde na 3-4 boda a igrase i derbi ) zelim tako da bude i verujem u ove mlade igrace to su zvezdine dece,nisu neki brazilci “ mega zvezde“ pozzz

Reply
nscz дец 17, 2011 at 11:47

Komsije u prvih 7 kola igraju 5 utakmica sa timovima koji nisu iz drustva partizanovih timova, igraju sa spartakom, jagodinom, vojvodinom,ofk beogradom, slobodom, a nesto kasnije sa radom…ono sto mi mozemo da dobijemo iz ovih meceva su najmanje 2-3 kiksa kojih ce sigurno biti bar po mom misljenju nemoguce je da ovaj tim partizana odigra celu sezonu bez oscilacija.Samo mi treba da se okrenemo sebi i uigravanju ovog tima jos ako uspemo da ih uzdrmamo u ona dva derbija u kupu ja misli da imamo sanse na kraju i za titulu, ali pre svega ceo klub treba da gleda u svoje dvoriste i ne pridaje nikakav znacaj provokacijama sa druge strane brda!!!

Reply
DEJAN дец 17, 2011 at 11:49

Ajmo malo realnosti ljudi Bozji

Reply
Aleksa дец 17, 2011 at 11:53

lupas gluposti bajo, svi bi to voleli ali to je nemoguce da stignemo 10 bodova razlike, prvo partizan ima 5 ako ne i vise svojih filijala, drugo ne moguce je da mi sa ovako mladom ekipom da igramo bez i jedne izgubljene utakmice, pustite sad titulu realno smo je izgubili , sad treba da se oslonimo na uigravanje ovog mladog tima, mozda i bude nesto od toga, svi se nadamo da hoce!!!

Reply
Александар дец 17, 2011 at 12:26

Нема 5. Филијале су Металац, Смедерево и можда БСК.

Reply
DEJAN дец 17, 2011 at 13:11

HAJDUK, NOVI PAZAR, BORAC?

Александар дец 17, 2011 at 13:53

Нису им филијале Хајдук, Борац и Пазар.

sale1806 дец 17, 2011 at 15:06

Nazalost Hajduk i Pazar jesu filijale,Borac samo nije…Nemaju oni problema,realno mogu da kiksnu protiv Vojvodine,Rada,Radnickog,OFK-e i mozda Slobode…Ali to je nazalost nedovoljno,pogotovu zato sto mislim da nasi ne mogu da naredjaju sve pobede do kraja sezone…

Slobodan дец 17, 2011 at 11:15

Nabrojano je 16 momaka od 17 do 21 godine, od kojih je 13 momaka vec u prvom timu, ako se ovome pridodaju prezimena vrlo izvesnih pojacanja Milivojevica, Mladenovica i Maksimovica imamo 16 od ukupno 25 fudbalera, koji su mladji od 21 godine… To je radikalno podmladjivanje tima i to je sjajan i vrlo hrabar potez… Uz pojedince poput Perovica, Evandra, nadam se povratnika Tosica i jos nekolicinu iskusnijih momaka, na putu smo da izgradimo jedan sastav koji ce za godinu, dve imati i te kako ozbiljnu ulogu u Evropi… Ukoliko se setimo ranijih generacija, seticemo se da smo uvek kada smo izbacili iz svoje skole fudbalere, pravili podvige na evropskom nivou, pocev od Kajzerslauterna, pa preko igranja u Ligi Evrope pod Piksijevim vodjstvom…

Reply
Saša дец 17, 2011 at 15:14

Dvanaest ih ima u prvom timu jer Čauš ide na pozajmicu,Filip je na spisku još treba da se dodaju Milivojević i Maksimović ,daće Bog pa da rasturamo.

Reply
Icaaa дец 17, 2011 at 11:12

gledajuci ovaj snimak o Bojanu Dereticu skontao sam da lik suri. Prvo sto se vidi da je brz ko metak,da odlicno barata loptom,da ume da asistira,a isto tako da da gol glavom ili da se oproba sutom sa distance.Moje neko misljenje je da je trulo sto to rade.Pa recite sami da li je bolje da jedan igrac 93 godiste ne bude pozvan da makar trenira sa prvim timom,a pritom da je odlican,sto Bojan i jeste,nego da zovu klince 95godiste bez duel igre,jer ipak je to 16godina,a ovaj decko ima 19 godina i odlican kvalitet.Prava steta.

Reply
Nemanja дец 17, 2011 at 11:07

Tako i treba da bude! A ne da dovodite strance koji ne zasluzuju da nose sveti dres! Pa ljudi mi pricamo da nasa Zvezda hoce da igra kao Barca, pa i ja bih to najvise na svetu voleo, ali to ne moze sa Borhom u ekipi.. Pa on je svaki nas napad usporio! Decko mozda ima kvalitete, ali ne one koji Zvezdi trebaju! Tako da moraju i njega da ociste ako hocemo bolju i lepsu Zvezdu na prolece..

Reply
Delija дец 17, 2011 at 09:15

Ja cu vam reci sta mozete da ocekujete od ovih igraca.Ovako: na prvih 5, a mozda i vise utakmica igrace ko pi*ke, jer je uvijek tako, ali onog trenutka kad se oslobode mi necemo moci da izgubimo. Ja vam pricam ono sto sigurno znam iz licnog iskustva, tako da im treba dati podrsku na pocetku, i mada ocekujem poraze, kasnije cemo biti u stanju da dobijemo i partizan, vjerujte mi.

Reply
SaleSrbin дец 17, 2011 at 09:49

…moćiće mo da dobijemo i partizan?!
Vao, ako nam je to krajnji domet, onda smo stvarno treba da stavimo katanac!

Lepo je što se misli o našoj deci. Ali, da bi ovi klinci odigrali u kontinuitetu dobro, neki od njih postali i nosioci igre, neophodno je da prodje najmanje dve godine. u te dve godine da odigraju i par jačih evropskih tekmi… Ovako, taman kada steknu koliku-toliku sigurnost u igri, otićiće preko! Evo vam Lazovića kao odlićan primer: Tek je ove jeseni zaigrao koliko toliko na zavidnom nivou, pokazao i potvrdio da ima kvalitet i potencijal i eto na leto će da ode…. A realno, još uvek je on daleko od nosioca Zvezdine igre, od igrača koji će na svakoj tekmi da pravi razliku…

Dakle, bez euforije i realno, šta se sada mi odričemo nečega na čemu se temelji evropski fudbal? Stranaca? Pa kada se stranaca budu odrekli Siti, Real, Arsenal pa eto i toliko po primeru spominjana Barsa, ajde onda i mi to da prihvatimo! Evo vam samo primer Apoela! Sve se bojim da su napravili ovakav uspeh sa omladinskom školom sa Kipra!?

Ne volim da ih spominjem, ali i ovve sa druge strane uzdigli su jedan Juca, Moreira, Dijara, Kleo…
Nama trebaju stranci kao što su bili Gay, Castillo, Molina…

E sada se postavlja pitanje ko je doveo Mezengu, a nije ga gledao? Nisu znali da nije igrao celu predhodnu sezonu…
Evo i perovića promovišu u pojačanje, a dečko nije igrao godinu dana, bio teže povredjen… A mi se ložimo, mislimo to je onaj Perović od pre 4-5 godina…

Mada, siguran sam da se propast naše Zvezde i temelji na našem loženju… Čim se nadju u škripcu, lukić i mafija koja stoji iza njega počnu da pušzaju informacije o transferima, novcu Gasproma… završi se prelazni rok a ono ista meta isto odstojanje…

Moj predlog je da mi lepo uzmemo „govnjive motke“ u ruke…

Reply
Александар дец 17, 2011 at 10:33

Неће ови момци играти сами, то је сигурно. И то нико не би дозволио. Као што су уз Бошка, Басту, Перкета, Мрђу играли Видић, Младеновић, Жига, тако ће уз ове момке играти Евандро, Пашеко, Чава и остали искуснији играчи, који ће им помоћи.

Мезенга… Да се и то разјасни. Не знам колико је то познато. Роби је тражио нападача, а у Бразилу је пронађен Вандерлеј. Међутим, у том тренутку, Луксембурго је био у проблему са нападом, јер му је пар играча било одсутно(репрезентација, повреде), па је желео да му Вандерлеј буде уз тим док се он не комплетира. То је значило да би он дошао код нас кад се то деси, али је питање када. Требало је чекати можда и до почетка августа. Зато је ангажован Мезенга, за којег је гарантовао и Рамбо. За мене лично, Мезенга је добар играч, који није показао ни део онога што уме. Као и Чава. Па, сетите се Тошића. Мислим да је ово пролеће њих двојице, као и ових младих играча који треба да почну неку своју причу. Бруно је одиграо свега 640 минута и постигао 5 голова, што уопште није лош учинак, с обзиром на његово стање по доласку. Калуђер је дао само 4 више на 1200 минута.

Reply
MILAN KG дец 17, 2011 at 04:08

To je trebalo i ranije samo nasi klinci a ne razne bohe mezenge nema nama nista bez nasih igraca napred klinci

Reply
gox дец 17, 2011 at 08:55

Koliko znam Piksi i ovi posle njega su toliko rasturili omladinsku skolu da mi ranije i nismo imali omladince

Reply
Драган дец 17, 2011 at 09:40

Управо то. Све оно што је и вредело отишло је за време њиховог мандата.

Reply
Shabanoti дец 17, 2011 at 02:20

Znam da ce te mi nalupati minusa ali…

Nemojte se zanositi sa ovim Deroticem, pregledao sam clip i realno decko je nista posebno a za 20-tak dana puni 19 godina…

Zvezda treba da proba da iskuka Alena Stevanovica, Matica, onog klinca iz Kosica i tako dalje i tome slicno… 🙂

A ne znam ko ce da igra stopera, beka i spica, zivo me zanima, resanja ni na vidiku….

Reply
Zokinho дец 17, 2011 at 03:20

shabanoti, jesi ti dobar klip gledo?? prema ovom klipu, on moze da bude starter prosle jeseni :)…

Reply
david дец 17, 2011 at 11:34

hahahah on je gledao nekog derotica

Reply
Marek Hamsik дец 17, 2011 at 02:10

Nesto kontam da bi mogli da imamo nevjerovatno dobar tim za nastavak sezone… Bajkovic nije los voli da dribla ali ima kvaliteta, Cosic je vrhunski fidbaler samo nije nas vec na pozajmici, ako dodje Maksimovic on je mladi reprezetativac Srbije, Mikic veliki borac iako pomalo drvo ali borbenoscu to dopunjuje, Mladenovic mlad i veoma talentovan igrac, Mijailovic fantastican novi Dejan Stankovic, Evandro malo iskusniji da drzi i kreira igru, Milivojevic odlican i pritom mlad, Perovic kao i Evandro da pomogne mladim igracima, Lazovic vunderkind srpskog fudbala i jos ostaje dilema u napadu… Znaci ako dovedemo Milivojevica, Maksimovica i jednog napadaca imamo ekipu za buducnost!!!

Reply
Александар дец 17, 2011 at 10:34

Ја се надам да ћемо се некако договорити са Русима око Ћосића.

Reply
Marek Hamsik дец 17, 2011 at 14:02

Pa da je on igrač Zenita mozda bi mogli ali CSKA je nesto drugo 🙁

Mada da im je Cosic bio potreban vjerovatno nam ga nebi davali na pozajmicu 2 godine za redom… Moguce je da ga nemaju u planu…

Reply
Stefan дец 17, 2011 at 16:06

Nema od Ćosića ništa…Arsenal im je za njega letos nudio 3 miliona a oni su odbili…nemamo mi para da ga otkupimo,a oni su Vengeru rekli da bez 5 miliona neće ni da razgovaraju…tako da…

Reply
nemanja дец 17, 2011 at 01:47

A mozda sam ja majmun sto se nadam, a naas svaki put loze, i tako 4 godine pre neki prelazni rok i neke promene, da ce biti bolje!
ALI LJUDI JA STVARNO IMAM OSECAJ I MNOGO SAM SRECAN STO DOBIJAJU OVI KLINCI PRILIKU DA ZAIGRAJU. PA MI SE CUDIMO STO NEMOZEMO DA DOBIJEMO NA DERBIJU, PA KAKO DA DOBIJEMO, KO BOLJE ZNA STA ZNACI DERBI SCEPOVIC ILI BORHA, SCEPOVIC OD KADA ZNA SE SEBE ZNA ZA SVETINJU NASEG FUDBALA A BORHA NE ZNA NI STA JE GRAD. IDEMO LJUDI, OVI LJUDI CE DA KIDAJU, A JA SAM SIGURAN I DA IMAJU KVALITET!
AJDEEEEEE ZVEZDOOO!!!!!!
Ne pisi sve velikim slovima! Admin

Reply
Александар дец 17, 2011 at 10:36

Пази, ја никога не ложим. Једноставно сам написао шта је и како је. Навео сам и чињенице и овај списак.

Reply
madness2233 дец 17, 2011 at 01:45 Reply
Бошко дец 17, 2011 at 01:43

Највише би волео када би ову генерацију предводио Стамени. Највећи ДЕЛИЈА од свих играча током Лукићеве владавине.
http://www.youtube.com/watch?v=G7DnQ8pNKOo&feature=related

Reply
Александар дец 17, 2011 at 11:04

И Славољуб Ђорђевић је Делија.

Reply
delija дец 17, 2011 at 01:39

nije los deretic treba i nega u 1 tim sad je valjda u omladincima

http://www.transfermarkt.de/en/bojan-deretic/profil/spieler_197515.html

Reply
Теша_Делија!!! дец 17, 2011 at 01:37

Jedna ispravka, ne krecemo od nule nego od -10.

Reply
Бошко дец 17, 2011 at 01:32

Кад сам гледао овај клип са Деретићем одушевио сам се. Дечко има брзину, технику све. Ожеговић има осећај за гол и делује као прави разбијач. Њих двојца би били идеалан тандем.

Reply
Stix дец 17, 2011 at 01:52

Ima sve ono sto borha nema. Kao krilni napadac ima dobro razmisljanje, ono sto mi je najvise zapalo za oko je da cim pusti loptu odma sprint i trazi novi poziciju, i u opste se neplasi da napadne beka jedan na jedan. Dobro doce on, jos malo da radi u teretani i bice on pravi igrac za nas.

Reply
Игор дец 17, 2011 at 01:26

ДЕРЕТИЋ ПО ОВОМЕ КЛИПУ КОЈИ ЈЕ МАЛО ИЗНАД ЕКСТРА ИГРАЧ, БАРЕМ ЗА ЦЕЛОКУПНУ СРЕДИНУ НАШЕГ СЕНИОРСКОГ ТИМА! И МЕНЕ ЗАНИМА ШТА ЈЕ СА ТИМ МОМКОМ, ТРЕБАЛО БИ МУ ДАТИ ШАНСУ!

Reply
lukank дец 17, 2011 at 01:12

ovaj deretic ubijaaa. zaista odlican je.

Reply
CarMajstor дец 17, 2011 at 01:05

A sta mislite kolika je sad motivacija u mladjim kategorijama za treniranjem?? 🙂

Reply
Александар дец 17, 2011 at 01:10

И то је јако битно. Дечаци виде да полако пролази време татиних синова и да ће сви који знају да играју добити шансу да се докажу.

Reply
Dusan81 дец 17, 2011 at 01:03

Izgleda da smo dobili trku za Milivojevica iz Rada , komsije izvarale Stojica za lovu od Jovancica …

Reply
Александар дец 17, 2011 at 01:06

Чека се званична потврда, али смо веома близу. Дакле, он је 17. 🙂

Reply
Secam se pobeda дец 17, 2011 at 00:55

E sada bi trebale da budu prepune tribine da osete sta znaci Marakana.

Reply
Ognjen дец 17, 2011 at 03:53

Tako je brate !!!

Reply
Boško дец 17, 2011 at 00:48

Gledam snimke Deretića 93 godište. Strašan igrač. On i Ožegović plus Kasalica bili bi najbolji napadački tandem na ovim prostorima.

Reply
Dusan81 дец 17, 2011 at 00:56

Molim Dragana ili nekoga ko prati omladince da nam kaze sta se desava sa Dereticem http://www.youtube.com/watch?v=kddXZWsqXzo

Reply
Драган дец 17, 2011 at 09:43

Једино Стефана да каже, она прати утакмице омладинаца.

Reply
Александар дец 17, 2011 at 10:36

Он је играо у Сопоту, сада немам информацију о њему.

Reply
jovan дец 17, 2011 at 00:48

a braca srnic?

Reply
DelijaBC дец 17, 2011 at 00:48

Mozda nisam u toku, ali sta je sa bracom Srnic???

Reply
Александар дец 17, 2011 at 00:52

И они су веома близу првом тиму, рођени су 1993. године. Сада треба полако и пажљиво укључивати све ове момке у први тим и извући најбоље из њих, како би напредовали, а клуб имао резултате!

Reply

Leave a Comment