Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Куп Србије: Рукометаши гостују у Крагујевцу

Среда 20. фебруар биће радна за пулене тренера Ненада Перуничића. Рукометаши Црвене звезде у претколу Купа Србије гостују у Крагујевцу екипи Раднички 1964.

По први пут у историји Црвена звезда ће се састати са крагујевачким тимом. Екипа Радничког 1964 члан је Супер „Б“ лиге Исток-Запад. Након првог дела шампионата Крагујевчани убедљиво држе лидерску позицију са скором од десет победа и само један реми. Једини пут када нису уздигнута чела напустили паркет било је у 4. колу када су код куће одиграли нерешено са екипом Дубичице 54 из Лесковца 28:28. Оствареним резултатима Крагујевчани су главни фаворити за пласман у елиту српског рукомета.

Сусрет између Радничког 1964 и Црвене звезде наа програму је у среду 20. фебруара у дворани „Језеро“ са почетком од 20 часова.

Ваћ сада је познат и костур наставка такмичења. Уколико црвено-бели славе у Крагујевцу, у четвртфиналу Купа Србије састаће се са победником меча Мачва (Богатић) – Лавови (Бачка Паланка). Обе екипе су чланови Супер „Б“ лиге Север-Центар. Сходно томе наши рукометаши имали би добру прилику да се пласирају на завршни турнир Купа Србије и укључе се у борбу за трофеј.

– Претколо Купа Србије у рукомету:
ОРК Мачва (Богатић) – Лавови (Бачка Паланка)
Рудар (Костолац) – Обилић (Београд)
Раднички 1964 (Крагујевац) – Црвена звезда (Београд)
Динамо (Панчево) – ОРК Бор (Бор)

– Парови четвртфинала Купа Србије:
Рудар (Костолац)/Обилић (Београд) – Металопластика (Шабац)
Војводина (Нови Сад) – Железничар 1949 (Ниш)
ОРК Мачва (Богатић)/Лавови (Бачка Паланка) – Раднички 1964 (Крагујевац)/Црвена звезда (Београд)
Партизан (Београд) – Динамо (Панчево)/ОРК Бор (Бор)

Повезане вести

Leave a Comment