Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеОбавештењаФудбал

Гобељић продужио уговор(видео)

Још један потпис у Црвеној звезди – Марко Гобељић продужио је уговор до лета 2022. године.

Црвено-бели универзалац парафирао је верност са шампионом Србије у трајању од три и по године.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

Веома ми је драго да је Гобељић продужио уговор. Он је први играч кога сам представио када сам постао спортски директор Црвене звезде. Показао је за ових годину и по дана да је поуздан, да на њега може увек да се рачуна, а у многим утакмицама био је и кључни играч за нас. Мислим да ће до 2022. године наставити са добрим играма као до сада и да ће учинити да наша екипа буде још боља. Увек пружа максимум и верујем да ће тако бити и у наредном периоду. Од самог почетка се одлично уклопио, веома је важан његов ведар дух и позитивна енергија, јер је због великог броја утакмица битно да у свлачионици постоји добра атмосфера, да и због тога момци увек дају максимум у Звездином дресу – рекао је Мркела.

Гобељић није крио одушевљење што је потписао нови уговор са вољеним клубом.

Сигурно да је велика част када легенда клуба попут Митра Мркеле каже нешто овако о вама. То ми је само додатни мотив да још боље и јаче радим. Пресрећан сам због продужетка уговора, захвалио бих се управи клуба која је веровала у мене и што ми је понудила нови уговор који сам без размишљања и прихватио. Идемо ка циљу, а то је дупла круна.

Момак рођен 1992. године у Краљеву тако је кренуо стопама Вујадина Савића, Филипа Стојковића, Милана Павкова и Бранка Јовичића, који су пре њега такође продужили уговоре.

Мислили су Вујадин и Жуле да ће ово проћи без мене, али сада виде да не могу без мене. Шалу на страну, управа ради одличан посао и надам се да ће и остали играчи продужити уговоре. Једва чекам да нове успехе славимо заједно испред северне трибине, као и до сада – закључио је Гобељић.

Повезане вести

2 comments

Veteran Sever феб 20, 2019 at 21:46

Mozda bi od Gobelje mogao da se napravi dobar štoper… bolje bi to odigravao nego Žule! I još nešto… sad kada se svi utisci slegli nakon utakmice sa Vojvodinom. Onaj Gajić je sudeći po prvoj utakmici prosečan igrač… konfekcija… Ali ono što igra Milunović nogama(igra glavom odlična) je dno dna!!! Ne samo što je kod sve tri šanse za Vojvodini Milun ispao, nego je u predaji lopte ispred našg gola u nekoliko navrata dao loptu Novosadjanima u noge… I to ispred našg šesnasterca!!! On ne moze da čuva nijednog igrača koji krene sa loptom ka njemu tj igrača koji je okrenut licem ka našem golu. Gori je od Babića!! Mislim da smo sa, Gajićem i Milunom dobili dva prosečna polu-igrača… Daj Boze da me demantuju..

Reply
Hadži Dragan NBG феб 20, 2019 at 17:53

Gobelja, pojačanje za severnu tribinu. Šalim se, nije znalac, ali ostavlja srce na terenu.

Reply

Leave a Comment