Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Стојковић: Са Делијама обарамо рекорде

Наши фудбалери успешно су отворили пролећну полусезону и у одличном расположењу дочекују нови изазов, сусрет са Радником у Сурдулици, који је заказан за суботу, 23. фебруар, од 17 сати.

Увек је прва утакмица после паузе битна, посебно на психолошком плану. Сви желе да победом отворе ново поглавље. Ми смо у томе успели, у прелепом амбијенту остварили смо ефикасан тријумф. Навијачи су у великом броју испунили стадион, касније сам чуо да је то рекордна посета ове сезоне у домаћем шампионату. Хвала нашим навијачима, одужили смо им се на прави начин, са четири фантастична гола, а уверен сам да ћемо ове сезоне заједно постављати и нове рекорде – рекао је Стојковић.

Популарни Жуле истиче да су се он и његови саиграчи ужелели фудбала, те да с нестрпљењем очекују сусрет са Радником.

У првом делу сезоне остварили смо најубедљивију победу од 6:0 управо против екипе Радника на Маракани. Прегршт лепих голова и акција памтимо са тог меча, а после њега Радник је кренуо да поправља резултате. Испратили смо и њихов учинак на припремама, добро су се показали, отворили су пролећну полусезону без пораза и сигурно да гостовање у Сурдулици неће бити лако. Знамо да је њихов терен неугодан и да домаћа публика бодри свој клуб, али на нама је да пребродимо све препреке до нова три бода. Знамо да ће на трибинама, као и на свим гостовањима, бити Делије и да ће нам они бити додатна снага.

Према оцени нашег десног бека новајлије су се одлично показале у црвено-белом дресу.

Много пута смо на припремама сви причали да су нас појачали фантастични играчи, а сада је наша публика то и на делу могла да види. Имали смо већ на првој утакмици у полусезони четворицу дебитанта, што довољно говори о њиховом квалитету. Сви смо их одлично прихватили јер, поред фудбалских, поседују и људске квалитете. Краси нас одлична атмосфера, заштитни знак ове генерације који доноси успехе – закључио је Стојковић.

 

Повезане вести

Leave a Comment