Moja Crvena Zvezda
Архива

Jevtić kod Piksija?

Aleksandar Jevtić - fotografija sa promocije u crveno-belom dresu iz jula 2009.

Završen je jesenji deo sezone 2010/11 i svakako je svima jasno da se izvesne promene u našem klubu moraju dogoditi kako bi se na proleće krenulo u poteru za trenutnim liderom.

Shodno tome u Beograd je već stigao Brazilac Evandro Goebel koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i koji će sa našim klubom potpisati trogodišnji ugovor.

Sa druge strane izvesno je da će pojedini igrači i napustiti Marakanu. Iako je lista potencijalnih odlazaka iz Ljutice Bogdana 1a podugačka, prvi koji će razdužiti crveno-belu opremu biće Aleksandar Jevtić.

Napadač koji je prošle sezone stigao iz Turske, tokom jesenjeg dela sezone nije imao mnogo prilike da igra, a sve je loše krenulo letos u evropskim kvalifikacijama. Nakon toga je vrlo retko dobijao priliku. Interesovanje za Jevtićeve usluge pokazao je trener Nagoje i nekadašnji direktor FK Crvena zvezda Dragan Stojković Piksi koji nakon osvajanja titule u Japanu želi da pojača ekipu za azijsku Ligu šampiona. U ekipi Nagoje već nastupa nekadašnji naš fudbaler Igor Burzanović.

S`obzirom da je za sledeću nedelju najavljen i dolazak novog napadača, Kolumbijca Borhe, sasvim je izvesno da neko od napadača mora otići. Za očekivati je da klub pored Jevtića napusti i drugi napadač koji je veoma malo igrao tokom jeseni Slavko Perović.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.