Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Прве провере омладинаца и кадета

Омладинци и кадети Црвене звезде одиграли су против Домжала прве контролне утакмице на припремама у Словенији.

Омладинци су у сусрету са годину дана старијим противником поражени резултатом 4:0.

Ривал јуниорског шампиона Србије, мотивисанији је ушао у меч и на прави начин искористио своје шансе. Домжале је са два поготка Маркуша стекао предност пред одлазак на одмор, а домаћин је боље отворио и наставак утакмице затресавши и трећи пут Гордићеву мрежу.

Ученици Николе Пуаче су у потом неколико пута конкретније запретили преко Бурмаза, а највише разлога за жал имаће свакако због слободног ударца у 69. минуту кад је офанзивац црвено-белих погодио пречку.

Све дилеме разрешио је четврти погодак домаћина који је био дело Светлина.

Омладинци: Домжале – Црвена звезда 4:0 (2:0)

Стрелци: Маркуш у 21. и 37, Маковец у 55. и Светлин у 74. минуту.

Домжале: Михелак, Фемец, Радовановић, Маковец, Керезовић, Маркуш, Светлин, Урбанчић, Репас, Пантелић, Чех. Играли су још: Станковић, Хот, Чож.

Црвена звезда: Гордић, Кукољ, Стајић, Аџибаба, Миликић, Ераковић, Ђорђевић, Стојановић, Баић, Дедијер, Купусовић. Играли су још: Савић, Петковић, Ивановић, Одада, Милисављевић, Пуповић, Бурмаз, Ајдиновић, Рајовић.

Кадети Црвене звезде пружили су врло добру партију на премијери на припремама у Словенији.

Прво полувреме завршено је без погодака, али су изабраници Славољуба Ђорђевића били бољи ривал. Ношени распложеним Пантовићем и Пиплицом црвено-бели су често стављали на искушења одбрану домаћина која је одолела првих 45. минута.

Упркос одличној игри црвено-бели нису искористили низ шанси, а како то бива, срећа је погледала Пишека који је искористио моменат непажње Звездиних дефанзиваца и донео вођство домаћину.

Лопта у мрежи Катића додатно је мотивисала Београђане, који су после само три минута изједначили резултат. Илић је спремно дочекао одбијену лопту и послао је у даљи угао за 1:1.

Уследило је неколико стопостотних шанси за црвено-беле. Прву је имао Бабић у 75. минуту кад је погодио стативу, а потом су претили и Елевен и Митровић, али је голман Урбанија спречио потпуни преокрет.

Кадети: Домжале – Црвена звезда 1:1 (0:0)

Стрелци: Пишек у 57. за Домжале, а Илић у 60. за Црвену звезду.

Домжале: Урбанија, Зупан, Маковец, Зибарна, Пестотник, Жалби, Куреж, Пишек, Остојић, Сајтовски, Цигер. Играли су још: Милинарић, Ресник, Медле, Страјнер, Кулић, Илић, Снедиц, Ибричић, Костајншек.

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић, Лукић, Писар, Матић, Илић, Пантовић, Елевен, Бабић, Пиплица. Играли су још: Крстић, Њамцуловић, Васиљевић, Пешовић, Петровић, Пријовић, Пердув, Ђуричковић, Гутеша, Радовановић, Лучић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment