Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

КСС казнио КК Црвена звезда мтс са 912.000 динара

Куп Радивоја Кораћа је завршен како је завршен. Добро је познато шта се све догађало пре, током и након финалног сусрета. О свему томе нашироко се писало данима, а сада је очигледно да ово такмичење добија и свој „наставак“.

Наиме, у режији Кошаркашког савеза Србије финални меч Купа Радивоја Кораћа добија и своје „треће полувреме“. На адресу црвено-белих стигла је казна поводом дешавања у нишкој дворани „Чаир“.
– Због напуштања церемоније проглашења победника турнира у Нишу КК Црвена звезда мтс кажњена је са 600.000 динара;
– Излагање председника нашег клуба Небојше Човића непосредно након финалног дуела санкционисано је са 240.000 динара;
– Због недоласка тренера и играча на конференцију за медији након сусрета, Црвена звезда је кажњена са 36.000 динара;
– Убацивање тврдих предмета на паркет током финалног сусрета од стране навијача Црвене звезде, санкционисано је са 36.000 динара.

Укупна казна коју је КСС прописао КК Црвена звезда износи 912.000 динара.

Треба напоменути да је вечити ривал због паљења бакљи, убацивања тврдих предмета на терен и недоличног понашања навијача кажњен са укупно 174.000 динара.

Повезане вести

2 comments

Magarevo феб 21, 2019 at 13:44

Sve je ociglednije da smo krenuli nizbrdicom !Ove kazne su dokaz da je Covic pusten niz vodu,jer do skoro tako nesto nije smelo ni da se pomisli.Ipak,mene vise brine igra naseg time,posebno ona protiv Dinamika(!), posebno kad se zna da Buducnost moze da dobije Real,CSKA,…Trener pocetnik nikoga nije usrecio pa nece ni nas,ali sad je kasno za reakciju takve vrste.Ne znam,ali meni deluje kao nemoguca misija da zaredom eliminisemo groblje I Buducnost!?Neka nam je Bog na pomoci!

Reply
MILOS RANKOVIC феб 21, 2019 at 12:43

TREBA PARA KSS DA SE PARTIZAN SPREMA ZA EVRO LIGU,NAJBOLNIJE JE TO STO JE COVIC PODRZAO DANILOVICA TO BOLI,TOMASEVIC,BODIROGA,DANILOVIC,DJORDJEVIC SVE GROBAR DO GROBARA,OSTOJA PRAVI DRIM TIM ZA EVRO LIGU,A RAZBICEMO IH KO TIKVE U POLUFINALU,AKO NASI IGRACI IMAJU KARAKTER TREBA DA IZGINU DA BI OSVOJILI ABA LIGU,IMAM OSECAJ DA CEMO UZETI ABA LIGU,GROBLJE JA NEZNAM STA I KAKO MISLITE DA PRODJETE ZVEZDU NEMA SANSE NIKAKVE,CRNOGORACA SE PLASIM SAMO ZBOG SUDIJA,ZNA SE STA JE MILO RADIO DA BI UZELI ABA LIGU

Reply

Leave a Comment