Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Мајсторица одлучује о хокејашком шампиону Србије У-15

Хокејаши Црвене звезде и Партизана (У-15) одиграли су у понедељак једну од две утакмице (друга се играла у среду) које одлучују о титули првака државе до 15 година. Домаћин је била екипа Партизана која је у својим редовима имала и два украјинска играча и у првој утакмици је убедљиво славила.

Звезда је добро почела и голом Динића дошла у водство од 0:1. Ипак, Партизан у игри 5 на 3 успева да савлада Звездиног голмана за 1:1. До краја првог дела игре домаћин постиже још два поготка и одлази на први одмор са предношћу од 3:1. Други период није донео ништа ново. Партизан појачан горепоменутим играчима показао је да је тренутно бољи и у овој трећини постигао је брза три поготка за водство од 6:1. Последња трећина доноси гол Динића који смањује на 6:2, али домаћин постиже још један погодак за коначних 7:2.

Следећи меч ова два противника одиграла су у среду, а домаћин је била Црвена звезда. Звезда се реванширала Партизану и са 4 гола Матије Динића и једним голом Нике Гаковића, славила са 5:3 и тако увела трку за шампионску титулу у неизвесну завршницу. Тренер Марко Јулоски, који је због болести Бориса Данона, водио екипу рекао је:

– “Звезда може до још једне победе над Партизаном, ако дисциплина и залагање буде као на овој утакмици”.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment