Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Вулић: Звездин дрес част и одговорност

Победа над Радником у Сурдулици остаће у јако лепом сећању нашем младом везисти Милошу Вулићу, јер је то прва званична утакмица на којој је понео Звездин дрес.

Једва сам чекао овај тренутак. Шеф ми је пружио прилику да дебитујем на гостовању у Сурдулици и неизмерно сам срећан због тога. Прелепо сам се осећао када сам видео да ме са клупе зову да уђем у игру, посебно зато што сам толико жељно ишчекивао тај моменат. Црвена звезда је највећи клуб и играње у црвено-белом дресу носи много велику одговорност и част. Имао сам проблема са повредом у припремном периоду, зато сам прву утакмицу у пролећној полусезони гледао са трибина и то ми је јако тешко пало – рекао је Вулић.

Млади везиста осврнуо се на ток утакмице против Радника.

Били су лош услови за игру, хладно време уз снажан ветар, на лошем терену сметају свакој екипи. Утакмица је била тешка, увек је на терену у Сурдулици незгодно гостовање, али најбитније нам је да смо успели да упишемо још једну победу и да освојимо нова три бода. Игра наше екипе изгледа одлично на почетку ове године.

Звездин новајлија задовољан је оним што су до сада показала зимска појачања.

Изузетно ми је драго због Гајића, што је већ сада постигао првенац у црвено-белом дресу. Још једном је потврдио да је право појачање за Црвену звезду. Није било много времена, али према ономе што смо приказали до сада рекао бих да све новајлије оправдавају поверење и очекивање стручног штаба, као и навијача. Верујем да ћемо тако наставити и у будућности.

У одличном расположењу наша екипа припрема се за наредни изазов, 159. вечити дерби.

Врло је битно што смо са две победе ушли у ову годину, посебно пред вечити дерби. Имамо одличну атмосферу, спремни смо и мотивисани пред тај важан сусрет. Имао сам прилике да видим да стручни штаб темељно анализира сваког противника и то ће нам много помоћи у припреми. Једва чекам да осетим атмосферу вечитог дербија – поручио је Вулић.

Повезане вести

Leave a Comment