Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Никола Крстовић у Звезди?

Како преноси интернер портал „cg-fudbal.com“ млади репрезентативац Црне Горе и фудбалер Зете из Голубовца Никола Крстовић ускоро би могао да постане играч Црвене звезде.

Крстовић је рођен 5. априла 2000. године, игра на позицији нападача, а од 2016. је првотимац Зете. За ову екипу је до сада одиграо 59 мечева и био стрелац 20 голова. За сениорску екипу Зете дебитовао је априла 2016. године у сусрету са Искром из Даниловграда, а већ наредне године дебитовао је и на међународној сцени. У квалификацијама за Лигу Европе предводио је напад свог клуба у дуелу са сарајевским Жељезничаром (0:1). До сада је наступао и за млађе репрезентативне категорије Црне Горе.

Претходног лета и наш вечити ривал био је заинтересован за услуге перспективног нападача, али до реализације трансфера није дошло.

Уколико до реализације трансфера дође, тиме би се потврдила политика нашег клуба да се тежи томе да сви највећи таленти региона буду део црвено-беле породице. Ако Крстовић постане део клуба са стадиона „Рајко Митић“, неће се одмах ставити на располагање тренеру Владану Милојевићу, већ би остао у Зети барем наредних шест месеци као позајмљени играч.

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja феб 25, 2019 at 16:47

Treba dovoditi talentovane tinejdžere iz cele bivše Jugoslavije, budući da je to mnogo bolja varijanta nego popunjavati redove neproverenim Afrikancima u tom uzrastu, i to ne samo zbog jezika. Tako je Miljanić našao starijeg Sušića, tako smo našli Makedonca Stojkovskog…da ne pominjem već formirane poput Robija. Ako od četiri igrača jedan bude napravio nešto, itekako smo u plusu. Tom logikom se vode i veliki strani klubovi kad uzimaju talente iz svih krajeva sveta uključujući i naše podneblje.

Reply
Јосиф феб 25, 2019 at 15:39

Неки Рајов мали!Нека га у зети до јуна,после га повести на припреме,можда се наметне.позз

Reply

Leave a Comment