Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд посетио екипу пред дерби

Доскорашњи капитен Црвене звезде Мичел Доналд посетио је на тренингу екипу и пружио им подршку у недељи уочи 159. вечитог дербија.

Увек сам ту да подржим Црвену звезду. Знам да је ово важна недеља за тим. Дерби је сам по себи веома посебан и ако могу да пружим подршку увек ћу бити ту – рекао је Доналд.

Доналд има богато искуство играња београдског вечитог дербија.

Није фраза када кажем да су дерби мечеви другачији од осталих. Исто се игра једанаест на једанаест као на сваком другом мечу, али овде и људи са стадиона играју. Дерби је заиста увек нешто посебно. Доста емоција чини утакмицу посебном и лепом за игру.

Иако је прошлог лета променио клуб, Доналд прати учинак Црвене звезде.

Пратим у великој мери све у вези са Звездом. Понекад се утакмице поклопе са мојим, некада због временске разлике не могу да стигнем да погледам меч, али и онда се трудим да испратим бар резултат.

Неретко борбени везиста пружа подршку екипи и на друштвеним мрежама.

Наравно, у каријери понекад мораш да доносиш одлуке мимо своје воље, али су оне неопходне за тебе као играча, за твоју будућност и породицу. Али, ја сам играч Црвене звезде доживотно.

Доналд је имао поруку за играче, као и за навијаче.

Пун гас у дербију! А навијачима бих рекао да дођу на стадион у што већем броју и да подрже наше момке као што су то увек до сада радили – закључио је Доналд.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Горан241969 феб 26, 2019 at 10:54

Многи добар играч, срчан и квалитетан једини тамнопути уз Кангу и Боачија који су играли за Звезду.

Reply
Goran137 феб 26, 2019 at 16:02

Bilo ih je jos Kastiljo,Gaj,Li Adi,Borha,Dauda…

Reply
Hadži Dragan NBG феб 25, 2019 at 20:34

Vratite Donalda umesto Ebisilia, on je igrao srcem za Zvezdu. Koliko voli Srbiju pokazao je i što je otvorio kafić na NBG.

Reply

Leave a Comment