Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Велико интересовање за Звездине кампове

Пријаве за Звездине кампове су у јеку, а велико интересовање талентованих дечака потврдио је већ значајан број пријава.

Црвена звезда је потрагу за талентима проширила развојем мреже кампова за најмлађе фудбалске бисере, па ће ове године рад са перспективним малишанима бити организован на шест локација у пет држава и то у Београду, Бечу, Термама Чатеж, Москви, Хамилтону и Торонту.

Кампови су идеална прилика да деца стекну значајно фудбалско искуство, али и да се изборе за место у Звездној школи. Пријаве су у току, а са задовољством желим да истакнем да смо већ стигли до јубларне стоте. Први у низу је камп у Бечу за који је преостало још 20 дана за пријаве и зато апелујем на све заинтересоване да на време обезбеде своје место јер је број учесника ограничен – истакао је Владимир Цветићанин, координатор Звездине школе фудбала.

Кампови су намењени деци од осам до 16 година, а процена организатора је да ће преко 400 талената продефиловати кроз црвено-беле базе на два континента.

Све је спремно за шест фудбалских празника у трајању по недељу дана. Деца ће учити од тренера који свакодневно раде на развоју талената иза југа Маракане, а као што смо већ напоменули најбољи ће добити прилику да наставе рад у Љутице Богдана. Очекујемо да по броју учесника поставимо нови рекорд и да детектујемо десетине талената – рекао је координатор кампа Владимир Цвјетићанин.

Подсетимо, све информације у вези кампова и образце за пријаве можете пронаћи ОВДЕ.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo феб 27, 2019 at 18:37

Ovo je sjajan potez uprave Crvene Zvezde sto se prave Zvezdini novi kampovi po citavom Svijetu samo ovdje fale Zvezdini kampovi u Africi ,Aziji i Australiji

Reply

Leave a Comment