Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Саопштење МРК Црвена звезда

Поводом медијских натписа који су се појавили претходних дана у вези статуса шефа стручног штаба првог тима Ненада Перуничића, МРК Црвена звезда жели да у циљу правог информисања јавност обавести са одлуком нашег тренера.

Ненад Перуничић је у договору са својим стручним штабом због тренутне здравствене ситуације одлучио да привремено не седи на клупи првог тима МРК Црвена звезда. Договорено је да у даљем периоду екипу са клупе предводи асистент Антон Букилић. Ненад Перуничић није напустио клуб, у свакодневном је контакту са играчима и присуствује је тренинзима тима.

МРК Црвена звезда и Ненад Перуничић су сагласни да је у овако тешком и тужном тренутку за клуб усмерена непотребна и негативна медијска пажња.

Одлука је личне природе, због моје тренутне здравствене ситуације, и моје речи нису пренете на прави начин у појединим медијима. Већ месец дана нисам на клупи Црвене звезде и нисам желео да о детаљима причам у јавности, ни да дајем повода јер није ни време ни место за тако нешто. Мислим да није људски на првом месту, није ни фер, поштено и спортски да се у овом тужном тренутку због смрти нашег председника прича о томе. Информација да ћу седети на клупи у протеклом дербију није потекла од мене. Ја сам лојалан свом клубу и уколико проценимо да је потребно да се вратим то ћу и учинити.

МРК Црвена звезда жели да обавести јавност и о писању Спортског Журнала пред 89. „Вечити дерби“ да голман Црвене звезде Немања Љубеновић неће стајати на голу на поменутом мечу. Изјава коју је наш голман дао за Спортски Журнал је погрешно интерпретирана и његово присуство на утакмици ни у једном тренутку није доведено у питање. Немања Љубеновић показује професионалност на сваком тренингу, током сваког дана проведеног у клубу и једном реномираном листу са дугогодишњом историјом не приличи да на овакав начин привлачи публицитет, при том на штету Црвене звезде.

У наредном периоду да бисмо спречили забуне и негативну атмосферу према МРК Црвена звезда изјаве играча и тренера обављаће се преко клупских органа.

МРК Црвена звезда ће о свим активностима обавештавати јавност и навијаче на клупском сајту.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Dragan феб 27, 2019 at 16:37

Taj „Sportski žurnal“ nije normalan… Kakvo je to leglo grobara i ološa…

Reply
Gogi мар 1, 2019 at 08:46

Teski olosi komentarisu tamo a jajare zurnalske ne objavljuju normalne komentare vec grobarske lazi i vredjanja…

Reply

Leave a Comment