Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДербиНајновијеФудбал

Савић: Наш гол чист, њихов из офсајда

Наш штопер Вујадин Савић освнуо се на дешавања током 159. вечитог дербија одиграног на стадиону „Рајко Митић“.

Шампиону Србије је реми 1:1 у 24. колу Суперлиге био 50. узастопни меч без пораза у домаћем првенству, чиме је продужена сјајна серија.

Леп податак, идемо ка том рекорду без пораза. Међутим, искрено, и нисам задовољан резултатом. Не бих да дижем тензију, они јесу то радили после прошлог дербија, али мислим да смо примили гол из офсајда што се види. Поништен нам је чист гол и нису добили један или два црвена картона. Све у свему, мислим да је на крају заслужен резултат. Видео сам и сасвим коректну изјаву тренера Партизана Зорана Мирковића и зато свака част – рекао је Савић.

Стамени дефанзивац се окренуо наредним изазовима, јер црвено-беле у среду од 16 часова очекује гостовање у Лучанима.

Идемо даље, чека нас утакмица у среду против Младости, настављамо својим путем ка титули. Главе горе, у Звезди се никада не задовољавате нерешеним резултатом иако нама реми више одговара него њима. На добром смо путу ка титули. У последњих пет дербија имамо победу и четири ремија. Судијске грешке су нормалне, не верујем да је намерно правио грешке. Није видео њихов офсајд, није видео да смо регуларно дали гол и морам да верујем у то. Не треба да се диже тензија, треба да будемо хладне главе.

Савић је рекао и да су ситне чарке саставни део вечитог дербија.

Они су нас провоцирали током целог меча, одговорили смо жустро, показали смо зубе на нашем стадиону и то је све у жару борбе. То је нормално у дербију, у ових пет дербија сада је било највише чарки, разумљиво због стања на табели. Нећемо никоме дати да овде скаче на нас, већ ћемо сви скочити један за другог. Честитао бих Партизану и мојим саиграчима на приказаним партијама. Стање на табели показује ко је бољи, као и ових 50 утакмица заредом без пораза – рекао је капитен на 159. вечитом дербију и у први план ставио оно што краси црвено-беле:

Ми смо породица, видели смо да нас је Гобељић дочекао после меча. То наше заједништво и другарство нас носи, хвала и њему и свима на подршци. Жао ми је што нисмо победили, зато нисам срећан и волео бих да буде још три дербија до краја сезоне – закључио је Вујадин Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment