Moja Crvena Zvezda
БлоговиВладимир

Sramota srpskog sportskog novinarstva

U dnevnom sportskom listu „Sport“, u nedelju 5. decembra u tekstu „Kamenicama na Lukića“, koji je napisao nepoznati izveštač (tekst nije potpisan), doslovce stoji. Citiram:

– „… Čovek koji je znao da neodmerenim izjavama ustalasa navijačke strasti (rezultat takvog njegovog ponašanja indirektno su i napadi na golmana Stojkovića, odnosno prekid meča u Đenovi od strane „njegovih“ Zvezdinih navijača), dobio je, navodno, nekoliko kamenica u telo, ali kako ističu u klubu, nije ozbiljno povređen.“

Kraj citata.

Gospodo sportski novinari, zbog čega se ponovo napadnuti proglašava krivcem? Ko Vas, poštovana gospodo sportski novinari plaća da iznosite takve tvrdnje i napadom na gospodina Lukića, direktno napadate FK Crvena zvezda? Zašto ne smete otvoreno da kažete da je za sve što se desilo ispred stadiona Crvene zvezde, glavni krivac Zajednica Superligaša, fudbalski klubovi Partizan i Sloboda PS i Vi sportski novinari? Vi ste bili ti koji ste otvoreno propagirali promenu domaćinstva pod izgovorom da to predstavlja interes srpskog fudbala. Samo Vi i gore navedeni smatrate da sve to nije ugrozilo regularnost srpskog elitnog ranga.

Zašto niko od Vas nije imao hrabrosti da nakon susreta 14. kola JSL-a otvoreno kaže da je meč Partizan : Metalac (GM), namešten. Kako to da niko ko se iole razume u fudbal nije skrenuo pažnju na golove koje su fudbaleri komšijskog FK postigli. Ukratko, kod prvog i drugog gola evidentno je da golman Bogunović (29) ne želi da interveniše. Pored toga kod drugog pogotka strelac se nalazi u školskom primeru ofsajda. Kod trećeg i četvrtog pogotka, fudbaleri odbrane Metalca prosto beže od lopte, a peti je priča za sebe gde iskusni golman interveniše kao kolman petlića. Sve apsolutno možete pogledati i na youtube-u.

Samo ste Vi gospodo sportski novinari maksimalno do skoro glorifikovali poraze i statiranje FK Partizan u Ligi šampiona. Samo je Vama sve što ima crveno-belu boju problematično.

Samo je po Vama pobeda Vojvodine u Novom Sadu nad Partizanom okarakterisana kao „prljava“… Zašto ne možete da kažete ko je najgledaniji FK u regionu i zašto je to tako. Znajte fudbalski navijač hoće i voli da gleda fudbal, a sve cirkuske predstave – nameštene koje se održavaju na komšijskom stadionu interesantne su samo rodbini i onima koji ne žele ili ne mogu da shvate celokupnu Vašu novinarsku prljavu igru. Jer znajte Vi ste najveći krivci zbog situacije u domaćem fudbalu.

SRAMOTA!!!!

Повезане вести

9 comments

Leave a Comment