Важне информације и подсетник за навијаче пред утакмицу 20.кола АБА иге Црвена звезда мтс – Партизан НИС.

КК Црвена звезда мтс организује у недељу још једну утакмицу повишеног ризика, меч 20.кола АБА лиге јтд са екипом Партизан НИС.

Клуб овом приликом још једном подсећа навијаче да спортски фер и коректно бодре свој тим, да направе препознатљиву атмосферу која краси утакмице нашег тима, без убацивања тврдих и меких предмета на паркет, који би могли да коштају клуб непотребних новчаних казни…

Такође, КК Црвена звезда мтс још једном подсећа на све чињенице које претходе овој утакмици:

– На састанку безбедности са представницима МУП Републике Србије, осталим безбедносним структурама и представницима КК Партизан НИС, договорено је да се меч 20.кола АБА лиге организује без гостујућих навијача, као и претходни меч који је организовао КК Партизан НИС.

– КК Црвена звезда мтс добио је за прву утакмицу, која је одиграна у новембру 2018.године у организацији КК Партизан НИС, 12 карата за представнике клуба.

– У складу са претходно наведеним, и принципом реципроцитета, КК Партизан НИС добио је 12 карата за чланове своје управе, за утакмицу коју организује КК Црвена звезда мтс.

-Свако ко поседује карту за меч Црвена звезда мтс –Партизан НИС биће у могућност да уђе у халу, само на улаз и у сектор за коју поседује карту.Никаквих прелазака из сектора у сектор хале, у складу са препорукама МУП-а и агенција за обезбеђење неће бити дозвољено!

– Сви власници карата за ову утакмицу, моле се да дођу раније у дворану због детаљних контрола на улазима дворане „Александар Николић“.

– Капије дворане „Александар Николић“ биће отворене од 15.30 часова, утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС почиње у 18 часова.

КК Црвена звезда мтс

 

2
Коментари

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
krvavi zvezdas-DEСрбин са Космета Recent comment authors
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
krvavi zvezdas-DE
Гост
krvavi zvezdas-DE

HAHA::ADMIN CEKAO DA VIDI REZULTAT PA DA SE JAVI….

Србин са Космета
Гост
Србин са Космета

Ужасна игра!
Ниједан пик није одбрањен,не фаулирају Јанковића,који не зна да убаци из слободног.
Незналица Томић мења целу петорку на 16-10,сече своју екипу у налету…Регланд и Човић очајни у организацији игре…Цирбес???