Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Важне информације пред дерби

Важне информације и подсетник за навијаче пред утакмицу 20.кола АБА иге Црвена звезда мтс – Партизан НИС.

КК Црвена звезда мтс организује у недељу још једну утакмицу повишеног ризика, меч 20.кола АБА лиге јтд са екипом Партизан НИС.

Клуб овом приликом још једном подсећа навијаче да спортски фер и коректно бодре свој тим, да направе препознатљиву атмосферу која краси утакмице нашег тима, без убацивања тврдих и меких предмета на паркет, који би могли да коштају клуб непотребних новчаних казни…

Такође, КК Црвена звезда мтс још једном подсећа на све чињенице које претходе овој утакмици:

– На састанку безбедности са представницима МУП Републике Србије, осталим безбедносним структурама и представницима КК Партизан НИС, договорено је да се меч 20.кола АБА лиге организује без гостујућих навијача, као и претходни меч који је организовао КК Партизан НИС.

– КК Црвена звезда мтс добио је за прву утакмицу, која је одиграна у новембру 2018.године у организацији КК Партизан НИС, 12 карата за представнике клуба.

– У складу са претходно наведеним, и принципом реципроцитета, КК Партизан НИС добио је 12 карата за чланове своје управе, за утакмицу коју организује КК Црвена звезда мтс.

-Свако ко поседује карту за меч Црвена звезда мтс –Партизан НИС биће у могућност да уђе у халу, само на улаз и у сектор за коју поседује карту.Никаквих прелазака из сектора у сектор хале, у складу са препорукама МУП-а и агенција за обезбеђење неће бити дозвољено!

– Сви власници карата за ову утакмицу, моле се да дођу раније у дворану због детаљних контрола на улазима дворане „Александар Николић“.

– Капије дворане „Александар Николић“ биће отворене од 15.30 часова, утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС почиње у 18 часова.

КК Црвена звезда мтс

 

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE мар 3, 2019 at 20:10

HAHA::ADMIN CEKAO DA VIDI REZULTAT PA DA SE JAVI….

Reply
Србин са Космета мар 3, 2019 at 18:52

Ужасна игра!
Ниједан пик није одбрањен,не фаулирају Јанковића,који не зна да убаци из слободног.
Незналица Томић мења целу петорку на 16-10,сече своју екипу у налету…Регланд и Човић очајни у организацији игре…Цирбес???

Reply

Leave a Comment