Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДербиИнтервјуиНајновијеФудбал

Мркела: „Да је правде, Звезда би победила“

Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде, по завршетку 159. вечитог дербија сумирао је утиске уз посебан осврт на ситуације које су изазвале полемику.

Резултат нам одговара више него Партизану, остајемо на 15 бодова предности, а ремијем у дербију највише је профитирао Раднички. Што се тиче самог меча сматрам да је био прави дерби, у првом полувремену је однос снага био изједначен, а у наставку смо били знатно бољи. Током првих 45 минута је било доста опструкције, играло се тврдо, одбране оба тима су биле одлично организоване. Задовољан сам игром у другом полувремену – рекао је Мркела.

Спортски директор црвено-белих се потом осврнуо на учинак арбитара и судијске грешке Грујића и његових помоћника у ремију 1:1 у 24. колу Суперлиге.

Оно што се јасно видело и без ВАР технологије јесте да смо оштећени за гол. Бен је регуларно постигао погодак и питање је како би се утакмица одвијала да је гол признат, а мислим да је морало да буде тако. Такође, видело се да је Николић био у офсајд позицији, а дилема је само да ли је претходно лоптом играо Косовић или Стојковић. У разговору са Филипом Стојковићем сам сазнао да је Косовић послао лопту до нападача црно-белих. Према томе, гол Партизана је нерегуларан. Да је правде, Црвена звезда би победила у дербију – завршио је Мркела.

 

Повезане вести

1 comment

zalutali мар 4, 2019 at 16:43

da smo IGRALI FUDBAL mi bi ih rasturili a ovako …..

Reply

Leave a Comment