Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Јовељић за победу

Фудбалери Црвене звезде који нису били у стартној постави у 159. вечитом дербију одмерили су снаге са ИМТ-ом и уписали минималну победу голом Дејана Јовељића.

Уводне моменте утакмице обележио је пех Гобељића због које г је Владан Милојевић морао да изврши принудну имену и шансу већ од 4. минута укаже омладинцу Мирку Миликићу.

Црвено-бели су од старта диктирали темпо игре, а из таквог односа снага домачин је стигао до шанси за Јовељића и Хајдина које су завршене непрецизним ударцима.

Српсколигаш је одговорио у 24. минуту, а ударац Вукашиновића био је прилика да Поповић демонстрира голманске квалитете.

У 36. минуту сјајна акција крунисана је поготком Јовељића. Течни напад Звезде завршио се идеалном асистенцијом Јирке и рутинском реализацијом двадесетогодишњег центарфора.

Управо захваљујући голу талентованог нападача Звезда је отишла уз минималну предност на одмор, а у наставку меча шансу је, уз искусног Милијаша, добио и Богдан Јочић који је бриљантним потезима наговестио да је један од бисера који представљају Звездину будућност.

Управо Јочић је био у центру пажње у 56. минуту кад је ударцем ставио на муке Црнобрну, али је голман гостију сачувао мрежу.

До краја утакмице шансу је добио још један црвено-бели омладинац – Мартин Новаковић, а најбољу прилику да промени резултат имао је Вукановић у 88. минуту кад је, после корнера који је извео Милијаш, погодио пречку.

Звезду већ у среду очекује гостовање у Лучанима, док ће ИМТ наредног викенда наставити такмичење у Српској лиги Београд.

Црвена звезда – ИМТ 1:0 (1:0)

Гледалаца: 200. Судија: Мирослав Миленковић. Стрелац: Јовељић у 36. минуту.

Црвена звезда: Поповић (од 46. Супић), Хајдин, Бабић (од 46. Милијаш), Ераковић, Гобељић (од 4. Миликић), Вулић, Ебисилио (од 64. Новаковић), Иванић (од 46. Јочић), Јирка, Вукановић, Јовељић.

ИМТ: Црнобрња, Ма. Илић, Џиновић (од 87. Јеротијевић), Вукашиновић (од 65. Ивановић), Марковић, Зорић (од 87. Ми. Илић), Горановић (од 65. Пановић), Дуњић (од 65. Радић), Димитрић (од 80. Лукић), Бајић (од 70. Стојановић), Шошевић.

 

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета мар 3, 2019 at 15:27

Малог Јочића одавно траже Италијани.
Јовељић иде Јовићевим путем,сваку шансу искористи.

Reply

Leave a Comment