Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павков: У следећем дербију главом

Радост је голом у 159. вечитом дербију армији црвено-белих навијача донео Милан Павков. Наш шпиц истакао је да верује да ће у наредном дербију екипа бити успешнија.

Добијао сам ваздушне дуеле, постигао сам гол и задовољан сам, урадио сам оно што се очекује од мене. Добро сам пребацио главом лопту, уследио је одличан пас Бена после кога нисам морао да примам лопту, шутирао сам из прве и то је био једини пут где је лопта могла да прође до мреже. Леп погодак, али не можемо бити задовољни крајњим резултатом – рекао је Павков.

Са крцатих трибина Маракане навијачи су поново скандирали има нашег високог шпица.

Драго ми је што сам то пробудио код њих. Хвала им. Тражили су гол главом кроз песму, али мора нешто да остане и за следећи дерби. Имао сам полушансу на овој утакмици, да сам се мало боље наместио, ударио бих главом и послао лопту у мрежу.

Наш нападач упоредио је голове Партизану и Ливерпулу.

Већи значај свакало би био овог гола да је био победоносни. Драг ми је и овај погодак свакако. Овај сут је био захтевнији, јер је било искоса, морало је добро да се опали.

Павков се осврнуо и на целокупан ток вечитог дербија.

Нисмо задовољни исходом, јер смо игром и квалитетом заслужили три бода. Сваки дерби је пун тензије, очекују се варнице и проблеми на терену, тако је било и сада. Морамо са тим да се носимо и да изгурамо до краја. Била је жустра утакмица, много дуела на обе стране и још више фаулова. Не бих коментарисао критеријум суђења.

Изабраници Владана Милојевића корачају ка титули.

Циљ нам је да будемо шампиони и све смо ближи циљу. Из нашег ремија профитиро је само Раднички. Ми смо и даље на челу, гледмао само напред. Иако је у медијима било много приче да ћу променити средину, остао сам у Звезди и јако сам срећан што је тако. Хоћу још заначајних глова у Звезди – поручио је Павков.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment