Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Марин: Ми смо велики клуб, не жалимо се

Иако су главни утисак са 159. вечитог дербија спорне судијске одлуке, фудбалери Црвене звезде истичу да су уверени да судија не греши намерно и потпуно су фокусирани на наставак првенства.

Остаје жал што Бенов гол није признат, грешке се дешавају у фубалу, овај пут на нашу штету. Ту не можемо ништа да променимо. Ми смо Црвена звезда, велики клуб, играмо Лигу шампиона. Знамо како треба да се понашамо. Сви су видели да смо оштећени, шта ми имамо више да причамо о томе. Штета, ишли смо на победу, оштећеми смо, али то је фудбал. Дешава се у свакој лиги. Вратили смо се у игру кроз фудбал, не кроз причу – рекао је Марин.

Тензија на терену није изненадила нашег везисту.

Утакмица је била очекивана, као што су и сви дербији. Било је много туче, агресивности и мало фудбала. У првом полувремену смо се борили, али нисмо имали добре акције. Други део игре био је бољи, имали смо већи посед лопте, више шанси и центаршутева. Заслужено смо дали гол, штета је што нисмо још један.

Марин истиче да је његова екипа фокусирана искључиво на свој циљ – освајање шампионске титуле.

Не волим да причам о суђењу, нека други то решавају. Много тога се догодило на терену. Противник је имао једну шансу за 90 минута, један шут Рикарда, који је Борјан лако одбранио. Читао сам да изјављују како су добро играли, али играчи Партизана дошли су овде да се туку и боре, што су релативно добро урадили. То је њихов стил игре, легитинмно, дошли су до бода. И даље имају 15 бодова мање од нас, што је за српски фудбал баш много. Идемо да освоијимо титули, још две утакмцие да оборимо рекорд по броју утакмица без пораза, што је огромно за нас као екипу.

Фудбалски мајстор из редова црвено-белих искористио је прилику да истакне колико је задовољан у клубу.

Морамо да победимо следећи дерби. Сви знамо да су дербији специфичне утакмице, нема везе са тим каква је сезона иза нас. Сигуран сам да ћу поправити лични учинак у дербију. Важно нам је да освојимо тутлу и Куп, зато сам овде. Одлучио сам да останем у Звезди, јер сам овде задовољан. Глава ми је мирна и срећан сам, да нисам прихватио бих неку од добрих понуда које сам имао – закључио је Марин.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment