Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић и Чаушић на мети дисциплинаца ФСС-а

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије има пуне руке посла након 159. вечитог дербија одиграног у суботу на стадиону „Рајко Митић“ – 1:1.

Велика прашина подигла се након сусрета када се појавио снимак туче фудбалера на терену, након што је фудбалер Партизана Немања Николић лактом у врат ударио нашег десног бека Филипа Стојковића, на којем се види како тренер вечитог ривала Зоран Мирковић удара помоћног тренера Црвене звезде Милана Косановића. Дисциплинска комисија сада разматра доказе након којег би требала да покрене поступак против тренера Партизана. Ипак, неће се само тренер комшија наћи на тапету. За очекивати је и да виновник инцидента Немања Николић буде санкционисан, а према доступним информацијама и црвено-бели двојац се налази на радару дисциплинаца ФСС-а.

Тренутак када Немања Николић удара Филипа Стојковића

Против везног играча Црвене звезде Горана Чаушића такође ће бити покренут поступак јер је у гужви насталој након ударања Стојковића, он за врат ухватио нападача противничког тима. Поред њега поступак ће бити покренут и против тренера нашег клуба Владана Милојевића. Он није учествовао у поменутим сукобима на терену, шта више покушавао је да смири догађања, али му је „замерено“ што је након меча коментарисао суђење. Због истог прекршаја и против тренера Партизана биће покренут још један поступак.
Горан Чаушић и Немања Николић у „клинчу“

Седница Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије биће одржана у среду када ће надлежни погледати сав материјал добијен од стране такмичарских органа, али и клубова који се сматрају оштећеним. И даље нема информација о „наградама“ судијској тројци за остварено на недавно одиграном 159. вечитом дербију.

Повезане вести

1 comment

Pitanje мар 5, 2019 at 12:32

A gde su tu Zdjelar i Urosevic?

Reply

Leave a Comment