Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дружење са играчима у Кнез Михаиловој

Наши фудбалери ће у петак, 8. марта, од 13 часова наставити лепу традицију дружења са звездашима, и то дан пред меч са Земуном (субота, 18:00) на којем ће бити и прослава 74. рођендана црвено-беле породице.

Сви који пожеле да се упознају са играчима српског шампиона моћи ће то да ураде сутра у самом центру Београда – у Кнез Михаиловој улици.

Фудбалери Звезде дружиће се са вама између некадашњег „Руског цара“ и „Београдског излога“, а поред тога што ћете моћи да добијете аутограме на специјално персонализованим картицама играча, као и да се сликате са њима, чека вас и нешто посебно.

Заједно ћемо обележити 74. рођендан црвено-беле породице, па ће бити и поклона, а како је сутра 8. март, односно Дан жена, припремили смо специјално изненађење и за наше даме.

То је сасвим довољан разлог да дођете у Кнез Михаилову улицу и проведете део дана са вашим омиљеним играчима како би се направила најлепша могућа увертира за дуел са Земуном.

Улазнице за утакмицу која је заказана за суботу од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“ за све трибине коштају симболичних 100 динара, а сав приход намењен је у хуманитарне сврхе.

Наши првотимци су у другом делу сезоне уписали три тријумфа и само један реми, па је дуел са Земуном права прилика да испуните трибине у што већем броју, поздравите Владана Милојевића и његове изабранице, као и да присуствујете рођенданској прослави.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment