Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Прослава рођендана и исписивање историје

Субота је дан за одмор, али субота је и дан као створен за организацију разноразних прослава. Управо таква једна субота је пред нама, а локација доброг провода је лепша страна Топчидерског брда.

Организатор прославе, ФК Црвена звезда позива све људе добре воље да у што већем броју испуне трибине стадиона „Рајко Митић“ и увеличају славље. Улаз на журку је свега 100 динара, а целокупан остварен приход биће прослеђен у хуманитарне сврхе. Обуците се у црвено-бело, понесите добро расположење, спремите грла и дланове и будите део најпрестижније овонедељне прославе у Београду и Србији.

Позив да увеличају славље послат је у Земун. Горњоварошани на стадиону „Рајко Митић“ најчешће се нису добро проводили. Прошло је више од три и по деценије од када су зелено-плави, тада под именом Галеника покварили домаћину журку. Ни ове сезоне њихов оркестар није баш наштимован, па се лако може догодити да њихово место у српској фудбалској филхармонији већ од јесени заузме неко други.

А када је реч о црвено-белом оркестру, он под диригентском палицом Владана Милојевића већ 16 месеци свира најлепшим нотама. Већ 51. пут узастопно наши противници су били опијени црвено-белим симфонијама, а оркестар је толико наштимован да се крај не назире, а уколико и у суботу не буде фалшева и не пукне ни једна жица Милојевићев оркестар ће ући у историју свирајући као никада нико пре.

Директно задужени за главну забаву биће 11 момака у црвено-белом на зеленом тепиху. Свако од њих ће дати све од себе и плесати на терену у усклађеном ритму, а и момци на клупи даће свој допринос да се звездашка арија чује далеко.

Зато, сви у суботу на Маракану. Лепша страна Топчидерског брда је епицентар провода и престиж је бити део свега тога. Црвена звезда је увек „IN“ и то траје већ 74. године и трајаће још дуго, дуго…

– Супер лига Србије, прослава рођендана и исписивање историје:
Црвена звезда – Земун
Место прославе: Стадион „Рајко Митић“
Датум прославе: Субота, 9. март
Почетак прославе: 18 часова

Повезане вести

Leave a Comment