Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков у репрезентацији?

Фудбалска репрезентација Србије у другој половини месеца марта одиграће два веома тешка сусрета. Екипу селектора Младена Крстајића 20. марта очекује пријатељски дуел у Волфсбургу са селекцијом Немачке, док пет дана касније стартују квалификације за Еуро 2020, а „Орлови“ гостују Португалу у Лисабону.

Крстајић ће данас (петак, 8. март) у 12 часова саопштити списак фудбалера на које ће рачунати за предстојеће мечеве, а како преносе спортски портали по први пут позив ће добити и Звездин нападач. Милан Павков је јесенас задивио Европу са два поготка Ливерпулу у гротлу „Маракане“, али је голгетерску серију наставио и у домаћем првенству, па га позив у најбољу селекцију Србије није могао мимоићи. У моменту када Александар Пријовић не игра у очекиваној форми, логично је било да се баш Милан Павков придружи Митровићу и Јовићу и конкурише за најбољу поставу „Орлова“.

Милан Павков је у актуелној сезони у црвено-белом дресу одиграо 25 мечева и био стрелац десет погодака. У претходна два првенствена дуела, против Партизана и Младости из Лучана уписивао се у листу стрелаца.

Повезане вести

Leave a Comment