Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милан Борјан посетио тренинг ЖФК Црвена звезда

Важан део како армије навијача, тако и спортског колектива Црвене Звезде чине даме. Наш клуб увек и на сваком месту истиче колико је важна подршка нежнијег пола, а посебно на њихов дан, 8. март.

Тим поводом голман наше мушке екипе, а уједно и најбољи фудбалер Црвене Звезде у прошлој години Милан Борјан, дошао је на почетак данашљег тренинга, како би у своје лично име и испред свих својих саиграча и првотимаца ФК Црвена Звезда, честитао нашим девојкама 8. март. Изненађенје је било још и веће, када је девојкама саопштио једну изузетно лепу и радосну вест за целокупан црвено-бели колектив, а то је информација о томе, да је свега пар минута пре тога у просторијама нашега клуба, уз присуство председника клуба господин Светозара Мијаиловића и спортског директора, господина Митра Мркеле, парафирао нови уговор и потврдио верност вољеном клубу и шампиону Србије до лета 2023. године. Ове сезоне био је чувар мреже са највише одбрана у групној фази Лиге шампиона, а бравурама међу стативама често је доносио радост звездашима.

По завршеном тренингу руководство клуба на челу са председником господином Светом Мирковићем и Стручним штабом који је предводио шеф струке Александар Петровић, приредило је Звездиним дамама још једно, овај пут мало слађе изненађење, тако да их је у клупском ресторану чекала велика чоколадна торта…









Повезане вести

Leave a Comment