Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Без Марина на Радник

Претходног викенда фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Земуна у 26. колу Супер лиге Србије. Након водећег поготка Марко Марин је у 37. минуту осетио бол у задњој ложи па је из предострожности одмах извршена измена и у игру је ушао Лоренцо Ебисилио.

Према последњим информацијама, Марин није теже повређен, али је извесно да ће пропустити меч четвртфинала Купа Србије који је на програму у среду 13. марта када ће наш клуб на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу сурдуличког Радника.

Могуће је да ће се Марин вратити у екипу за викенд и гостовање Раду на Бањици, али је још неизвесно хоће ли тако да буде. Након сусрета на Бањици следи репрезентативна пауза, па је прилика да Марин потпуно залечи повреду и буде апсолутно спреман за велике априлске изазове.

Повезане вести

2 comments

ЗВЕЗДАН мар 11, 2019 at 12:35

у каквој је форми чаврић?да ли би био добро појачање за европске квалификације?

Reply
Vladimir мар 11, 2019 at 13:43

Александар Чаврић наступа у Словану из Братиславе од 2016. године. У сезони 2018/19 одиграо је у Фортуна лиги 18 мечева и постигао два гола, док је у Лиги Европе наступио шест пута и био стрелац једног поготка. Уз то је у оба такмичења забележио четири асистенције. Пошто му је примарна позиција десно крило, а сналази се и на левом, питање колико би тренутно имао простора у Звезди. О позицији левог крила не треба ни расправљати, док на десном имамо Бена и Јирку, али треба узети у обзир да Милојевић све више примењује другачију тактику са „дијамантом“ у средини и два класична нападача. Чаврић јесте квалитетан и искусан иако у мају пуни тек 25. година, али је велико питање колико би могао да донесе Звезди. По „Трансфермаркету“ вредност му је око 700.000 евра.

Reply

Leave a Comment