Čirliding tim KK Crvena zvezda mts „Red Passion Fly“ plasirao se u finale Evroliginog takmičenja za najbolju plesnu grupu. Glasanje počinje u ponedeljak od 12 časova na Instagram profile Evrolige

Crveno-bele čirlidersice napravile su fantastičan uspeh plasmanom u finale Evroliginog takmičenja u kojem će se protiv čirlidersica Žalgirisa boriti za učešće na Fajnal-foru Evrolige. „Red Passion Fly“ slavila je u sve tri kvalifikacione runde, protiv Gran Kanarije, Lokomotive Kubanj i Žalgirisa, a upravo će protiv litvanskog predstavnika voditi borbu za titulu. Glasanje se sprovodi na Evroliginom Instagram profilu i počinje sutra od 12 časova.

Kapiten čirlidersica Maja Lazović poziva sve ljubitelje crveno-belih boja da im pomognu u poslednjem i najbitnijem meču.

U ponedeljak u podne je finale takmičenja za najbolju plesnu grupu Evrolige gde se takmičimo protiv Žalgirisa. Pobedili smo ih u prvom krugu, ali bilo je neizvesno do poslednjeg trenutka pa će nam biti potrebna velika podrška. Za nas možete glasati na Instagram storiju Evrolige odabirom opcije CZV. „Još jedna pobeda i titula – poručila je Maja Lazović u ime čirlidersica Crvene zvezde.

Svi znamo da spektakli koje su košarkaši Crvene zvezde mts beležili godinama u nazad ne bi bili ono što jesu da utakmice nisu krasili sjajni nastupi plesne grupe „Red Passion Fly“, stoga im pomozimo u finalnoj borbi koja počinje u ponedeljak u 12 časova. Glasajte za „Red Passion Fly“!

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o