Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Црвено-бели ипак учествују на Ф8 Евролиге

Јуниорска екипа КК Црвена звезда мтс у актуелној сезони није успела кроз квалификациони турнир да избори пласман на завршни турнир Евролиге. Црвено-бели су у финалу турнира поражени од вршњака Мега Бемакса, али данас је стигла лепа вест из средишта Евролиге.

КК Црвена звезда мтс обавештен је од стране челника Евролиге, да је добио специјалну позивницу за учешће на завршном јуниорском турниру Евролиге, који ће се одржати у Виторији од 16-19. маја ове године. Црвена звезда мтс ће тако и ове године, бити учесник завршног турнира који је освојила 2014.године у Милану, и још два пута играла финале у Мадриду и Берлину.

Поводом најновијих информација директор клуба Филип Сунтурлић је изјавио:

– „Ова специјална позивница представља велико признање за клуб и резултат је преданог рада свих људи у клубу. Такође, ово је наставак одличне сарадње и партнерског односа који КК Црвена звезда мтс има са Евролигом већ дуги низ година, и то не само кроз одличну организацију јуниорског квалификационог турнира, већ кроз промоцију и реализацију свих важних пројеката и програма Евролиге : „One Team“, Специјална Олимпијада, маркетиншке активности, поштовање правила финансијског Фер плеја, велика помоћ у организацији завршног турнира Евролиге у Београду… Све је урађено у складу са високим стандардима Евролиге, а за то је клуб добијао и многобројне награде од стране ове организације. Зато се захваљујемо Евролиги , и ову позивницу видимо као обавезу, али и велико признање и поверење те организације, за све до сада урађено. Остаје нам да се потрудимо и да оправдамо ово поверење и у Виторији.“

Уз Црвену звезду мтс позивнице су добили: прошлогодишњи шампион Лијетувос Ритас, и екипе Макабија и Бајерна.

Црвено-бели ће играти у групи са екипама Реала, Валенсије и Лијетувос Ритаса.

Повезане вести

Leave a Comment