Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

И Јовељић продужава уговор. У Звезди до 2023.

Руководство ФК Црвена звезда наставља са продужавањем уговора првотимцима. Већ смо вас информисали да ће у среду 13. марта нови уговор са клубом потписати Марко Марин, а то ће учинити још један Звездин првотимац.

Суперталентовани нападач црвено-белих Дејан Јовељић ставиће параф на нови уговор са Црвеном звездом. Септембра 2017. године Јовељић је потписао уговор чија важност истиче 2021. године, али је сада договорен продужетак сарадње. Јовељић ће се оавезати на верност црвено-белима до 2023. године, а по слову новог уговора следи и повећање примања. Јовељић ће у првој сезони уговора примати 100.000 евра на годишњем нивоу, а та сума ће имати прогресивни раст. Истовремено у уговору ће стајати откупна клаузула која неће бити мања од 5 милиона европских новчаница.

Бројни инострани клубови одавно се распитују за „здравље“ младог фудбалера, а интересовања су значајно повећана након Јовељићевих игара у овосезонској Лиги шампиона за јуниоре. Претходног лета наш клуб је имао понуду шпанског Кадиза за Јовељића, али је износ од 3.000.000 евра одбијен.

Повезане вести

Leave a Comment