Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

И Родић продужио уговор

Лепе вести настављају да стижу, Црвена звезда задржава окосницу тима. Данас је, осим Дејана Јовељића, уговор са Црвеном звездом до 2022. године продужио и леви бек Милан Родић.

Фудбалер који већ скоро две године у одбрани српског шампиона улива сигурност звездашима, суверено чува леву страну терена, остаће веран клубу и наредне три и по године.

Пресрећан сам, као што сам обећао првог дана када сам дошао у Црвену звезду да ћу са овим клубом да ређам успехе и да ћемо да вратимо Звезду у сам врх где и припада, тако и данас овим продужетком сарадње обећавам да ћемо исто наставити. Већ дуго нашу одбрану краси епитет непробојне тврђаве, сви ћемо дати све од себе да тако и остане – рекао је Родић.

Лепе речи поводом продужетка уговора између Црвене звезде и Милана Родића имао је и спортски директор Митар Мркела.

Родић је још један од фудбалера који су продужили уговор, а играо је од почетка успешне серије коју смо остварили уласком у Лигу Европе, а касније и у Лигу шампиона. Задовољство ми је што Родић остаје у Црвеној звезди на дужи временски период. Позиција левог бека је увек дефицитарна, веома је тешко пронаћи квалитетног левог бека, посебно у домаћем фудбалу. Милан је један од најквалитетних, репрезентативац Србије и срећан сам што наш клуб има право решење на дужи временски период. Он је поуздан бек са којим сам сарађивао од омладинских дана и драго ми је да настављамо подједнако успешно и у првом тиму Црвене звезде – рекао је Мркела.

Они који су уз Милана Родића били међу најстандарднијима у редовима црвено-белих такође су продужили уговоре са нашим клубом.

Окосница тима је остала иста и то нам много значи. Очекујемо да ћемо и у будућности сви заједно добро изгледати на терену, да ћемо да пружамо одличне партије и водимо Звезду до нових успеха – рекао је Родић.

Повезане вести

1 comment

rene artoa мар 12, 2019 at 23:42

ODLICNO!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment