Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Омладинци спремни за дерби

Омладинци Црвене звезде ће у среду, од 12 часова, одмерити снаге са вечитим ривалом у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије.

Прво гостовање у 2019. години црвено-бели дочекују у позитивној атмосфери, а Никола Пуача, стратег Звездиних јуниора који бране шампионску круну, оптимистичан је пред нове изазове.

Дуел са Спартаком је био први такмичарски после дужег времена и сигурно да је имао посебну тежину с обзиром на околности. Одиграли смо добар меч и створили можда чак и више шанси него што сам очекивао. Са друге стране, реализација је морала да буде боља и морали смо знатно раније да обезбедимо три бода. Нећемо гледати у зубе победи, најбитније је да су играчи применили оно што смо тражили од њих, окрећемо се наредном мечу – рекао је Пуача.

Дерби, по традицији, осим три бода носи и борбу за престиж, а пренос овог сусрета, као и све остале Звездине дуеле у Омладинској лиги Србије ћете моћи да пратите уживо на нашем Јутјуб каналу Звезда кидс.

Хтели или не, не знамо да играмо другачије него на победу. То је Црвена звезда без обзира на противника, у сваком мечу идемо на тријумф, а тако ће бити и сутра. Немамо посебну припрему за овај сусрет, он је увек другачији од осталих, али нека специјална мотивација играчима није потребна. Трудићемо се да ствари на којима радимо примене и на предстојећој утакмици. Уколико будемо играли како можемо и применили све са тренинга крајњи исход ће сигурно бити позитиван – нагласио је учитељ Звездиних омладинаца.

Подсетимо, бисери који стасавају иза југа Маракане имају 38 бодова, један мање од најбољепласираних ривала, Војводине и Чукаричког.

Повезане вести

Leave a Comment