Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Сањао сам овакве тренутке (видео)

Шеф стручног штаба Владан Милојевић анализирао је дуел четвртфинала Купа Србије и захвалио се навијачима на Маракани на посвећеном транспаренту.

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Србије победом над Радником резултатом 2:1 (2:0).

Сусрели смо се опет у врло кратком периоду и опет ћу поновити, Радник има врло добро избалансирану екипу први пут откако је у Суперлиги. Јако је добро вођена што је печат тренера Милана Милановића и само нека овако наставе – рекао је Милојевић и осврнуо се на сам дуел четвртфинала најмасовнијег такмичења:

– Имали смо посед, али мислим да смо могли и раније да решимо меч трећим голом. Морали смо да будемо мало одлучнији, требало је да преузимамо одговорност и шутирамо више са дистанце, али све у свему сам задовољан како смо одиграли. Желим све најбоље Раднику у будућности, а ми се окрећемо мечу са Радом у првенству, односно последњој утакмици пред репрезентативну паузу.

Звездаши су 52. минуту посебно дирнули Владана Милојевића – посветили су му транспарент на северној трибини као захвалницу за обарање рекорда од 52 узастопне утакмице без пораза у домаћем првенству.

– Сигурно прелепа честитка, то само Делије знају да приреде. Мени је моја породица прва кућа, а Црвена звезда друга и на све њих гледам као на своју фамилију. Хвала им, то су јако лепи тренуци које треба доживети. Сањао сам некада да ћу бити овде и та жеља ми се остварила. Њихова порука и скандирање су ми само подстрек да са још више енергије доприносим успесима Звезде.

Звезда за ривала у полуфиналу, у којем се играју две утакмице, на жребу може да добије Младост из Лучана, нишки Раднички и Партизан.

Нећу да звучим нескромно, али немамо посебне жеље за ривала. У Купу је увек могуће изненађење када се игра једна утакмица, и против Радника се готово све свело на гол у надокнади времена и њихов корнер. Све је могуће… Сада нас чекају сигурно две утакмице у борби за финале, а четири екипе које су у полуфиналу су највише показале ове сезоне – завршио је Милојевић.

 

Повезане вести

2 comments

ЗВЕЗДАН мар 14, 2019 at 00:05

Милоја сада треба већ размишљати о брзом љевом крилу (не видим никоог од домаћих играча).захвалити се ебесилију и милијашу(понудити му да буде члан управе)ту нам треба топ играч .десно крило јирка .Значи нападач (Пријовић)љево крило странац ,плеј странац и штопер странац.Четири појачања али права

Reply
Nenad мар 17, 2019 at 00:03

Od derbija (poluvremena te utakmice) igramo sa dva spica a cetvorka na sredini stoji u obliku romba. Tu formaciju, recimo, Salzburg forsira i taj romb na sredini je doveo do savrsenstva. Ai i sve vise klubova prihvataju ovu formaciju pa mi se cini sa cemo mozda i mi poceti sa istom. Pavkov je usao na poluvremenu derbija i to drugo poluvreme smo odigrali daleko bolje nego prvo. Od tada se ne menja ta formacija, Mladost smo dobili 1:3 (Pavkov i Boakye starteri) u Lucanima, zatim kuci Zemun 4:0 (Pavkov i Joveljic starteri) i onda u kupu Radnik 2:1 (opet Pavkov i Joveljic starteri). A taj romb na sredini je, cini mi se, ujedno i resenje kako uklopiti Marina i Ivanica, u ovoj situaciji Marin je na svojoj staroj poziciji (iza spica, tzv AMC), zadnjeg veznog Jovicic ili Jovancic igraju a dvojac na samoj sredini su Ivanic i Jirka bili na zadnjem mecu. Tu je samo pitanje da li Ben u spicu ili povucenije nego sto je navikao… Smislice Miloje vec nesto… A do kraja sezone mora i da rotira igrace, malo da igraju i Vulic, Vukanovic, Causic, Simic, Ebecilio, Jirka pa mozda i otpisani Jevtovic… Pa i Gobeljic postade treci desni bek ako Gajica racunamo desno a Rodica i Hajdina levo… Mnogo igraca a treba svima pruziti bar neki minut da se ne bi narusila pozitivna atmosfera i to zajednistvo i timski duh koje nas krase a to nam je mnogo jako oruzje…

Reply

Leave a Comment