Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Бен: „Рад на прекидима даје резултате“

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Србије победом 2:1 над екипом Радника, а свакако је најлепши детаљ меча фантастичан гол који је из слободног ударца постигао Бен.

За мене је позиција где је начињен прекршај одлична, пошто имам много опција у коју страну ћу да шутирам, могу да изненадим голмана. Против Радника сам то добро урадио, надам се да ћу и следећи пут успети да матирам голмана. Доста вежбамо прекиде, радимо напорно на тренинзима и то се исплаћује – рекао је Бен.

Звездин нападач осврнуо се на ток четвртфиналне утакмице Купа.

Одлично смо отворили утакмицу, у првом полувремену приказали смо нашу препознатљиву игру. У другом делу игре смо се можда мало опустили, али имали смо одржавали предност до последњег судијског звиждука. Најважније је што смо победили, с обзиром на то да је реч о утакмици у Купу, елиминационом такмичењу. Имамо велике амбиције, срећни смо што сму у полуфиналу и даћемо све од себе да трофеј заврши у нашим рукама.

Изабраници Владана Милојевића започели су припрему за меч са Радом који се на Бањици игра у ндељеу, 17. марта.

Неколико недеља на почетку првенства био сам болестан, тако да ми је драго што се осећам све боље и боље и то се види на терену. Када сам потпуно спреман много више доприносим својој екипи. Већ нам је свима у главама само наредна утакмица са Радом. Направили смо историјски успех бројем утакмица без пораза. Желимо да победимо сваки меч до краја – закључио је Бен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment