Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Млађе селекције максималне у претходном колу

ПОбеде пионира, кадета и јуниора у утакмицама 19.кола шампионата.

Три победе млађих селекција КК Црвена звезда мтс – биланс је претходног „црвено-белог“ викенда, и утакмица 19.кола.

Пионири Црвене звезде победили су у дербију вршњаке Меге резултатом 74:68 у врло узбудљивој утакмици коју је у дворани Баскет Сити пратило неколико стотина гледалаца.

Најефикаснији у редовима црвено-белих били су Радаковић са 21.поеном и Милошевић са 14 убачених кошева. У Наредном колу противник је екипа Младости у Земуну.

Кадети Црвене звезде мтс били су врло убедљиви против 93:38 у утакмици 19.кола против Слоге. У мечу који је практично био одлучен већ после 15-ак минута игре, далеко најефикаснији био је Лазар Јоксимовић са 27 поена, док је Александар Топаловић додао 17. Црвена звезда мтс је друга на табели иза кадета Меге са скором 17-2, а у наредном колу очекује их гостовање у Ужицу екипи Слободе (субота 17 часова)

Коначно, врло убедљиви били су и јуниори који су као гости савладали Младост Ветерник са убедљвиих 105:75. Меч су обележили бекови – капитен Лазар Васић меч је завршио са 24 поена, Карапанџић је забележио 20, док су најбољи скакачи били Поповић са 8 и Машић са 7 ухваћених лопти. Поповић је уз то имао и 15 поена, Машић 13.

Црвена звезда је тренутно друга на тебли са скором 16-3, а у наредном колу у понедељак дочекује у 20.рунди екипу Младости. Утакмица се игра у дворани Баскет Сити од 16 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment