Omladinci Crvene zvezde su pobedom u večitom derbiju rezultatom 3:1 izbili na čelo Omladinske lige Srbije, a osim tri boda povod za zadovoljstvo iza juga Marakane je i fenomenalna igra koju su prikazali izabranici Nikole Puače.

Presrećan sam zbog pobede, veoma znači i način na koji smo stigli do nje. Prikazali smo sigurnu i dominantnu igru. Posebno me raduje pogodak koji sam postigao, golovi u derbiju su među najdražim. Neretko se posle prodora nađem u situaciji kao kod gola, ali se uglavnom odlučim da uputim povratnu loptu i asistiram. Juče sam, ipak, osetio da mogu da zatresem mreću, bila je teška pozicija, ali sam gađao iz sve snage, ispostavilo se kao dobar izbor – premotao je film Bogdan Jočić.

Pobeda je donela plasman na čelo tabele Omladinske lige Srbije i sada naši omladinci imaju 41 bod.

Cilj nam je da odbranimo šampionsku krunu i nadam se da ćemo se do kraja sezone zadržati na čelu tabele. Odlične partije su potvrda dobrog rada, verujem da ćemo biti sve bolji iz kola u kolo – rekao je osamnaestogodišnji ofanzivac Crvene zvezde.

Zadovoljstvo prikazanim partijama u prva dva prolećna kola nije skrivao ni Nikola Puača, trener Zvezdinih omladinaca.

Napredujemo i razvijamo se kao ekipa, a vidljiv je i individualni napredak igrača. Kontrolisali smo meč, imali sijaset napada po bokovima i mogli smo čak i ubedljivije da slavimo. Sa početkom drugog poluvremena desio se blagi pad, ali te oscilacije su normalne za ovaj uzrast. Vratili smo se na kolosek i sigurno priveli meč kraju.

Pored strelaca Kupusovića, Velikića i Jočića, i drugi igrači poput Erakovića, Stojanovića i Gordića ostavili su sjajan utisak besprekorno obavljajući svoje zadatke.

Fudbal je timska igra i posebno raduje kad kolektiv dobro funkcioniše. Učimo ih da moraju da igraju jedni za druge i zadovoljan sam kako sarađuju. Primenjuju sve što se radi na treningu i to daje rezultat. Predstavljamo Crvenu zvezdu i pobede su u ovom klubu normalna stvar. Trudimo se da predstavljamo klub u najboljem svetlu i nadam se da ćemo napredovati i u nastavku sezone – naglasio je učitelj crveno-belih juniora.

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o