Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Корак ка одбрани трона

Омладинци Црвене звезде су победом у вечитом дербију резултатом 3:1 избили на чело Омладинске лиге Србије, а осим три бода повод за задовољство иза југа Маракане је и феноменална игра коју су приказали изабраници Николе Пуаче.

Пресрећан сам због победе, веома значи и начин на који смо стигли до ње. Приказали смо сигурну и доминантну игру. Посебно ме радује погодак који сам постигао, голови у дербију су међу најдражим. Неретко се после продора нађем у ситуацији као код гола, али се углавном одлучим да упутим повратну лопту и асистирам. Јуче сам, ипак, осетио да могу да затресем мрећу, била је тешка позиција, али сам гађао из све снаге, испоставило се као добар избор – премотао је филм Богдан Јочић.

Победа је донела пласман на чело табеле Омладинске лиге Србије и сада наши омладинци имају 41 бод.

Циљ нам је да одбранимо шампионску круну и надам се да ћемо се до краја сезоне задржати на челу табеле. Одличне партије су потврда доброг рада, верујем да ћемо бити све бољи из кола у коло – рекао је осамнаестогодишњи офанзивац Црвене звезде.

Задовољство приказаним партијама у прва два пролећна кола није скривао ни Никола Пуача, тренер Звездиних омладинаца.

Напредујемо и развијамо се као екипа, а видљив је и индивидуални напредак играча. Контролисали смо меч, имали сијасет напада по боковима и могли смо чак и убедљивије да славимо. Са почетком другог полувремена десио се благи пад, али те осцилације су нормалне за овај узраст. Вратили смо се на колосек и сигурно привели меч крају.

Поред стрелаца Купусовића, Великића и Јочића, и други играчи попут Ераковића, Стојановића и Гордића оставили су сјајан утисак беспрекорно обављајући своје задатке.

Фудбал је тимска игра и посебно радује кад колектив добро функционише. Учимо их да морају да играју једни за друге и задовољан сам како сарађују. Примењују све што се ради на тренингу и то даје резултат. Представљамо Црвену звезду и победе су у овом клубу нормална ствар. Трудимо се да представљамо клуб у најбољем светлу и надам се да ћемо напредовати и у наставку сезоне – нагласио је учитељ црвено-белих јуниора.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment