Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Без Марина и Боаћија на Бањици

Фудбалери Црвене звезде победом над сурдуличким Радником (2:1) обезбедили су пласаман у полуфинале најмасовнијег српског фудбалског такмичења, чиме су успешно наставили борбу на оба фронта. Већ предстојећег викенда пулене тренера Владана Милојевића очекује дуел са београдским Радом у последњем мечу пред репрезентативну паузу. И у овом сусрету шеф струке нашег клуба неће моћи да рачуна на комплетан играчки кадар.

Као и против Радника, најбољи у редовима црвено-белих Марко Марин, неће моћи да се нађе у саставу. Он има проблема са задњом ложом и стручњаци сматрају да је потребно мировање од још неколико дана како би се повреда у потпуности санирала, па се повратак некадашњег немачког репрезентативца на терен очекује крајем месеца у дуелу са шабачком Мачвом.

Сличан проблем као Марин има и нападач Ричмонд Боаћи. Он је ван строја још од дуела у Лучанима, па се ни са њим неће ризиковати већ ће и нападач из Гане повратак на терен заказати након репрезентативних дуела. Кадровска ситуација нешто је боља када су у питању Милан Родић и Марко Гобељић. Њих двојица се налазе на листи повређених играча још од зимских припрема у Анталији, а коначно су се пре пар дана укључили у тренажни процес. Ипак, и када су њих двојица у питању, неће се журити већ ће се сачекати да буду потпуно опорављени и спремни како би се нашли у конкуренцији за најбољи састав.

Повезане вести

Leave a Comment