Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић: „Победама се прави најбоља атмосфера“

Кошаркаше Црвене звезде у суботу 16. марта очекује меч 22. последњег кола регионалне АБА лиге. У дворану „Александар Николић“ долази екипа Мега Бемакса у сусрету који нема резултатског значаја. Наши кошаркаши давно су обезбедили лидерску позицију пред старт доигравања, док екипа из Сремске Митровице заузима коту „пет“ и пред последњи лигашки мече не могу ни више, ни ниже од наведене позиције.

Због тога се очекује лепа кошаркашка представа два растерећена тима, али тренер Милан Томић не жели опуштање и тражи од својих играча максималан приступ предстојећем мечу:

– „Очекује нас утакмица против добре амбициозне екипе, која је свој квалитет показала и током овогодишњег такмичења. Са друге стране, ми смо имали времена да добро тренирамо, да се освежимо током ове недеље и припремамо за оно то следи. Да не желимо никакве калкулације, иако смо одавно обезбедили прво место, показали смо и у претходним колима, па ни сада неће бити другачије. Желимо да одиграмо добру чврсту утакмицу, јер се победама прави најбоља атмосфера за оно што следи, а то је плеј-оф.“

Меч између Црвене звезде мтс и Мега Бемакса на програму је у суботу 16. марта у дворани „Александар Николић“ са почетком од 19 часова.

Повезане вести

Leave a Comment