Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Преноси кадетског дербија и меча Звезде „Б“

Звездаши ће предстојећег викенда бити у прилици да на Јутјуб каналу Звезда кидс гледају два директна преноса.

Дводневни фудбалски ужитак ће почети сусретом Графичара, филијале Црвене звезде, и Степојевац ваге који се игра у суботу од 11 часова на помоћним теренима стадиона „Рајко Митић“.

Изабраници Милије Жижића ће уједно, сусретом 17. кола Српске лиге Београд, направити увертиру у кадетски вечити дерби заказан за недељу од 10.30 часова у СЦ Телеоптик.

Црвено-бели таленти рођени 2002. године ће против вечитог ривала покушати да наставе низ од седам победа, а пред гостовање Партизану, Никола Њамцуловић не скрива оптимизам.

Одлично смо отворили пролећну полусезону. Уписали смо победу резултатом 3:1 против Спартака и надам се да ћемо у истом ритму наставити и у недељу. Показали смо да имамо брзе играче по боковима, сјајног нападача и врло опасан прекид. Ривалима је тешко да предвиде одакле прети највећа опасност – рекао је офанзивни везиста који је против Суботичана уписао погодак и асистенцију.

Ученици Славољуба Ђорђевића новом победом изједначили би се по броју бодова са црно-белима на врху табеле Кадетске лиге Србије.

Дерби је борба за бодове, али и престиж. Победа би представљала значајан корак ка одбрани титуле, сами бисмо себи олакшали посао у завршници и надам се да ћемо се показати у најбољем светлу у недељу – изјавио је Њамцуловић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment