Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Завршен 18. међународни турнир „Миодраг Шишић – Шиле“

Прелеп викенд је иза нас. У Београду, у леденој хали Пионир, у суботу и недељу (16. и 17. март) успешно је одржан је 18. међународни турнир “Миодраг Шишић – Шиле”.

Што се тиче Хокејашког клуба Црвена звезда, наступиле су четири екипе у селекцијама У-8 и У-10. Вукашин Стевић предводио је Црвену звезду, док је Иван Јовановић предводио Ред Тим (до 8 година). У конкуренцији до 10 година Никола Бера је предводио екипу Црвене звезде, док је Срђан Ристић предводио Ред Тим.

Иако се на овом турниру (по правилима ИИХФ-а) не проглашавају победници, наше екипе су оствариле леп успех, посебно селекција Црвене звезде до 8 година коју је предводио тренер Стевић. Наиме, на целом турниру (13 екипа у тој конкуренцији), млађахни Звездини клинци су освојили прво место, а вредно је напоменути за на целом турниру нису примили ни један једини гол.

Ево шта је тренер Стевић рекао након финала са Спартаком и победе од 1:0.

– “Врло напета утакмица у финалу са Спартаком, коме честитам на коректној и фер игри. Желим овим путем да се захвалим свим родитељима из селекције У8 на утрошеном времену и посвећености око тренинга, турнира и утакмица. Напоран рад и труд се исплатио и могу слободно да кажем да смо заслужено најбоља екипа у Србији у овом узрасту! Велики поздрав за све навијаче Црвене звезде!”

Што се тиче Ред Тима, који је предводио тренер Јовановић, они су завршили на солидном 8. месту са 2 победе, 1 нерешеном утакмицом и 5 пораза.

У конкуренцији до 10 година (учествовало 16 екипа), Црвена звезда, предвођена тренером Бером, била је на корак од финала. Наиме, у полуфиналном сусрету наши оклопници су се састали са љутим, вечитим, ривалом и нажалост тај сусрет су изгубили након пенал серије, резултатом 2:1. Ни у борби за треће место, наши млађахни хокејаши нису имали среће јер су опет изгубили на пенале, од екипе НСА, резултатом 1:0 и тако заузели 4. место.

Екипа Ред Тима је, у врло јакој конкуренцији, заузела претпоследње 15. место са 7 пораза и 2 победе.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment