Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић: „Победа за шефов јубилеј“

Млади Звездин нападач Дејан Јовељић у победи над Радом 3:0 постигао је два гола и још једном је оправдао епитет најталентованијег фудбалера који га краси.

– „Заиста сам пресрећан после овакве утакмице. Захваљујем се публици која је у великом броју дошла да нас подржи и која нас је носила до победе и до нова три бода. Честитао бих шефу Милојевићу стоту утакмицу у Црвеној звезди, драго ми је да смо данас остварили победу и желим му још много успешних мечева на клупи нашег тима. Била је ово утакмица, терен није био у најбољем стању, али то није много утицало на нас. Екипа се није опустила пред паузу, рутински смо савладали одличну екипу Рада која има младе играче“ – рекао ја Јовељић.

И на овој утакмици потврдило се неписано право да Јовељић постиже гол на сваком мечу на коме је стартер.

– „Јако леп податак који ми много значи, али ми је пођеднако важно да добро одиграм, не само да дам гол. Испоставило се да ми добро иде када сам од првог минута на терену, трудићу се да то и наставим, али заиста се не оптерећујем тиме, битно је да екипа побеђује.“

Млади, талентовани Звездин нападач против Рада стигао је до седмог поготка у актуелној сезони.

– „Оба данашња гола су ми драга, али други јенсигурно лепши и атрактивнији. На почетку полусезоне поставио сам себи реалан циљ да постигнем пет голова до краја полусезоне. Идем ка њему, даћу све од себе да још неколико пута затресем мрежу и да на тај начин допринесем екипи да остваримо своје циљеве, освајање титуле и Купа“ – поручио је Јовељић.

(извор/фото: ФК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment