Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Вулић: „Ми смо велика породица“

Победом 3:0 над екипом Рада наши фудбалери који немају обавезе у националним тимовима отисли су на заслужен, краћи одмор. Наш млади везиста Милош Вулић истиче да је сјаја атмосфера у свлачионици кључ успеха његове екипе.

Радимо јако добро и напорно, тако да ће нам сигурно пријати неколико дана паузе да се одморимо и да се спремимо за нове изазове. Сада после неколико месеци проведених у Звезди могу да кажем да сам се одлично уклопио, зато што су сви момци у екипи заиста феноменални. Сви смо као породица и много сам срећан што влада таква атмосфера у клубу – рекао је Вулић.

Талентовани везиста оврнуо се на победу над Радом, на којој је шеф Владан Милојевић стоти пут предводио са клупе екипу Црвене звезде.

Сигурно нас све радује што смо играли добро, контролисали смо све време утакмицу и није се ни у једном тренутку победник доводио у питање. Посебно ми је драго што смо улепшали шефу Милојевићу јубилеј и остварили победу на његовој стотој утакмици. Циљ нам је да у сваку утакмицу уђемо максимално спремни и да идемо на победу, а посебно кад је у питању по нечему тако значајна утакмица. То нам је свима додатни мотив.

Вулић истиче да је успешан период који је за нама додатни мотив да после паузе његова екипа буде још боља.

Веома је лепо бити део Црвене звезде, поготово када се обарају рекеорди и бележе добри резултати. Надам се да ћемо успети у ономе што смо себи зацртали, а то је освајање дупле круне. Волео бих да на крају сезоне буде пришивена трећа звездица на наш грб. За такве ствари сви ми живимо и играмо фудбал. Уколико наставимо овако добро да радимо уверен сам да за нас неће бити проблема – поручио је Вулић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment