Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Павков: „Маштао сам о дресу репрезентације“

Фудбалска репрезентација Србије у среу 20. марта игра пријатељски сусрет са селекцијом Немачке у Волфсбургу, а пет дана касније следи и почетак Квалификација за ЕУРО 2020 и меч у Лисабону са Португалом. Селектор Младен Крстајић се суочио са великим бројем повређених играча, па је морао да под националну заставу позове замене.

Један од оних за које се очекивало да ће бити и на првом списку селектора, Милан Павков ипак ће имати прилику да дебитује у националном дресу. Павков је у претходних годину и по дана и од баш незавидне ситуације у Црвеној звезди, својим радом, играма и головима, постао љубимац навијача црвено-белих, а сада ће имати прилуку да у дресу „Орлова“ прикаже сав свој квалитет. Павков је у актуелној сезони одиграо 18 мечева за црвено-беле у Супер лиги Србије и био стрелац девет погодака, док је у четири меча Лиге шампиона био стрелац два поготка, оба у победи Црвене звезде над Ливерпулом.

О позиву селектора Крастајића, Милан Павков је изјавио:

– „Мало ме је и изненадио вечерашњи позив да се прикључим репрезентацији Србије. одмарао сам код куће када се то догодило, али сам се брзо спаковао и кренуо пут Старе Пазове. Сутра већ путујемо у Немачку. Маштао сам да једног дана обучем дрес репрезентације своје земље и даћу све од себе да оправдам очекивања. Ово је још једна лепа ствар за мене после свих дешавања протеклом периоду у Црвеној звезди. Надам се да ћу се брзо уклопити и допринети у два велика меча која нас очекују у Немачкој и Португалу.“

Повезане вести

Leave a Comment