Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Савић: „Размишљамо само о победама“

Репрезентативна пауза је у току и део наших фудбалера користе ретке тренутке да се одморе, пре него што се врате напорном раду на нашем највећем стадиону. Вујадин Савић истиче да предах прија, али да и он и његови саиграчи већ сада размишљају о предстојећим изазовима, како би у наставку сезоне остварили што боље резултате.

Наравно да нам годи неколико дана одмора, у последње време смо играли у ритму среда – субота и осети се благи умор. Користимо прилику да напунимо батерије пре него што се вратимо на Маракану где нас, као и увек, чека напоран рад. Сада ћемо имати више времена на тренинзима да порадимо на стварима на којима иначе, због густог распореда, не стижемо – рекао је Звездин заменик капитена и наставио:

Приближавамо се плеј-офу, циљ нам је да очувамо предност коју имамо до поделе бодова, да забележимо све три победе до краја овог дела првенства. Знамо да то није лак посао, али ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу. Драго ми је што прву следећу утакмицу играмо на свом терену и позвао бих навијаче да дођу да нас подрже потив Мачве у што већем броју. Одлична је посета на нашем стадиону у пролећном делу првенства и нема разлога да не наставимо у истом ритму. Ми ћемо на терену дати све од себе да свој посао урадимо што боље могуће, да навијачи могу да уживају у лепој утакмици препуној атрактивних потеза и голова и наравно, оно што је мени најважније, у нашој мирној мрежи.

Звездин заменик капитена још једном истиче да његова екипа има највише циљеве ове сезоне.

Од самог почетка првенства говоримо да идемо на дуплу круну. Урадили смо велику ствар у Европи, донели много радости нашим навијачима, али све то треба да крунишемо освајањем титуле и Купа. На добром смо путу, побеђујемо, играмо леп фудбал и уверен сам да ће нас то одвести до двоструке радости на крају сезоне.

Чак осморица фудбалера из наше екипе добили су позив да бране боје својих националних селекција.

То је велика част за сваку екипу, драго ми је због мојих саиграча. Континуирано добре игре у Звезди, свакодневни напоран рад и преданост фудбалу дали су резултате. Наравно да ће нам фалити на тренинзима део екипе, али у репрезентацијама се ради на врхунском нивоу и сигуран сам да ће нам се вратити још спремнији. Гледаћемо утакмице и подржаваћемо наше другове – поручио је Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment