Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Познат термин 160. вечитог дербија

Иако је до краја регуларног дела фудбалске Супер лиге Србије остало да се одиграју још три првенствена кола већ сада је познат распоред плеј-офа. Извесно је да ће у последњу фазу борбе за титулу Црвена звезда ући са лидерске позиције. Друго место заузеће нишки Раднички, а о позицијама „три“ и „четири“ одлучиће Партизан и Чукарички. Црно-бели са Топчидерског брда тренутно имају бод више од бело-црних са Бановог брдаи управо ће њихов међусобни дуел и одлучити ко ће од те две екипе са које позиције ући у наредну фазу такмичења. И за нашу екипу тај сусрет ће имати важност, јер ће одлучивати када и где ће бити одигран 160. вечити дерби.

Уколико на снази и након 30. одиграног кола стање на табели остане непромењено (Партизан буде трећепласиран), 160. вечити дерби одиграће се у 3. колу плеј-офа, укупно 33. коло, на стадиону „Рајко Митић“ 25. априла. Међутим, уколико и Чукарички буде боље пласиран од вечитог ривала, наредни вечити дерби одиграће се у 32. колу 21. априла. У том случају наши фудбалери би били гости на том сусрету.

За сада је једино познато да ће у 1. колу доигравања које је на програму 13. априла Црвена звезда дочекати екипу Радничког из Ниша у мечу који и дефинитивно може одлучити о новом шампиону Србије у фудбалу.

Повезане вести

Leave a Comment