Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Да трибине буду шести играч

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче и симпатизере клуба да фер и спортски навијају у првој утакмици полуфинала. Капије хале отварају се у 17 часова, нема преласка из сектора у сектор, по пропозицијама такмичеја нема гостујућих навијача.

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче и симпатизере клуба да у вечерашњој утакмици, која је од изузетне важности за црвено-беле, спортски навијају и направе сјајан амбијент који ће екипи помоћи да дође до вредне победе.

Клуб подсећа да карата за прву утакмицу и полуфинала плеј офа више нема, јер је интересовање за овај меч било огромно.

Капије дворане „Александар Николић“ биће отворене у 17 часова, а КК Црвена звезда мтс још једном подсећа да ће свако ко поседује карту за овај меч, моћи да уђе само на део трибине за који поседује карту!

Преласка из сектора у сектор, као ни са трибине на трибину НЕЋЕ БИТИ МОГУЋЕ, а на састанку са свим безбедносним структурама и представницима МУП РС, као и са представником АБА лиге, још једном је закључено да сви клубови у плеј офу морају да се придржавају пропозиција такмичења, по којим организованог доласка гостујућих навијача НЕМА!

Зато КК Црвена звезда мтс још једном апелује на све навијаче и симпатизере нашег клуба да дођу у халу на време, фер и спортски навијају за Црвену звезду, и у складу са слоганом који важи за ову утакмицу ОБОЈЕ ХАЛУ У ЦРВЕНО и помогну свом тиму да дође до победе.

КК Црвена звезда мтс

 

Повезане вести

6 comments

krvavi zvezdas-DE мар 23, 2019 at 21:36

O HVALA TI KRSNA SLAVO…KAO ŠTO SAM REKAO BILY JE KLASA..ŠIŠAJ USTAŠ.E

Reply
Србин са Космета мар 23, 2019 at 20:08

Одличан почетак,али после тога јако лоше.Лазић ,Давидовац,Цирбес,Фаје очајни.Перфидно су судије„увеле“ у игру Маринковићадајући му бацања после непостојећег фаула.Покушавају судије да избаце Берона,ево две личне за минут!?

Reply
Србин са Космета мар 23, 2019 at 21:24

Бравоооооооооооооо!!!
Побеееееедааааааа!!!???

Reply
Darko мар 23, 2019 at 20:02

Prelepa koreagrafija, sjajna igra Riversa i Berona…a kriminalno navijanje i još kriminalnija igra Cirbesa, Perperoglua i Fajea…vazi za prvo poluvremene…biće teško do kraja.

Reply
Josif мар 23, 2019 at 20:04

Потпуно се слажем!Сувише се ослањамо на Ри верса и Берона остали су статисти,Оџо добро удвајан још ако се Регленд повредио непише нам се добро.позз

Reply
Darko мар 23, 2019 at 20:10

Neshvatljivo je kako odvratni Novica okreće Fajea i kako je taj isti Faje bezopasan u napadu!!! Za Cirbesa je očekivano da nema pojma u napadu, ali Faje…

Reply

Leave a Comment